• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Τελείως διαφορετική η GP13!
Δεν έχει σχέση με καμμία άλλη μοτοσυκλέτα!
Νέα 01/05/2013 - 13:34

Ο Andrea Dovizioso έχει το ψυχολογικό αβαντάζ με το μέρος του, όντας η καλύτερη Ducati του grid στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς, σε Κατάρ και Τέξας. Μπορεί οι δυο έβδομες θέσεις που έχει στο ενεργητικό του να μην εντυπωσιάζουν, ωστόσο ο Ιταλός άσος της Ducati έχει ξεχωρίσει τόσο με τη μεθοδική του δουλειά όσο και με το γεγονός ότι έχει ήδη ξεπεράσει τον πιο έμπειρο - με την Desmosedici - Nicky Hayden, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει τις εργοστασιακές Honda και Yamaha στις κατατακτήριες.

 

Με τις μεγάλες αλλαγές στην ιταλίδα να αναμένονται το καλοκαίρι, ο Dovi γνωρίζει πολύ καλά ότι και στον επόμενο αγώνα θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, έτσι συνεχίζει να κοιτάει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Jerez δεν είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά όπως και να 'χει θεωρώ ότι η καλύτερη προσέγγιση για την ώρα, είναι να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και μ' αυτή τη νοοτροπία θα πάμε και στην Jerez", τόνισε ο Ιταλός άσος.

 

GP13 είναι τελείως διαφορετική από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα που έχω οδηγήσει στο παρελθόν, κάτι που δεν με ενοχλεί. Ωστόσο μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μόνο όταν θα είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε μερικά χαρακτηριστικά αυτής. Πέρυσι είχα καταφέρει να τερματίσω στην 5η θέση, αλλά το πιο σημαντικό για τώρα είναι να σημειώσουμε πρόοδο με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας", ολοκλήρωσε ο Dovi.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δυναμικά στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Με κεκτημένη ταχύτητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα