• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη: Κυρίαρχος της ΟΡΕΝ ο Κρεμάλας
Κέρδισε άνετα τον Αγώνα
Νέα 01/05/2013 - 13:58

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

Ο Σταύρος Κρεμάλας από την Λαμία, ήρθε, είδε και κέρδισε τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς για την κατηγορία ΟΡΕΝ. Με την όμορφα βαμμένη Yamaha R1, οδήγησε σταθερά γρήγορα τα Dunlop GP Racer – που είναι τα λάστιχα που χρησιμοποιούν όλοι στην ενιαίου τύπου κατηγορία στο θέμα αυτό – και πήρε τη νίκη με διαφορά πάνω από 8'' από τον Γιάννη Ζεμπίλα που οδηγούσε μια Honda CBR1000RR. Ίδια μοτοσυκλέτα οδηγούσαν και οι δύο επόμενοι της κατάταξης, που και οι δύο ανήκουν στην ομάδα teamboustas.net, οι Κώστας Γιαννακόπουλος και Κίτσι Κέλβιν.

Πολύ κοντά στον Κέλβιν ο Σταμάτης Κοντομανώλης, ενώ στην 6η θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Δημητρόπουλο, που με μια Yamaha R6 πήρε το Κύπελλο του πρώτου των 600 κυβικών στη μεγάλη αυτή κατηγορία που έχει και μεγάλες και μεσαίες μοτοσυκλέτες και μάζεψε 27 συμμετοχές στις δοκιμές, για να εκκινήσουν τελικά 22.

O Tάσος Σπερελάκης του Shiny-Bike, με την Yamaha R6 έκανε ένα πολύ θετικό αγωνιστικό ξεκίνημα με την 2η θέση στα 600αρια και την 7η θέση της τελικής κατάταξης.

Μια Ducati 848 με τον Λεωνίδα Ψωμόπουλο ακολούθησε σε έναν μοναχικό αγώνα στην 8η θέση.

Ο Γιώργος Κοντοστάνος με μια Kawasaki ZX-10R έδωσε μάχη για την 9η θέση με τον Τάσο Σκυριανόγλου που οδηγούσε μια Triumph 675, αλλά και με τον Κώστα Σμπρίνη και την καλογυαλισμένη του Honda CBR1000RR.

Ένα γύρο πιο πίσω οι Δανάσκος, Δαραμούσης, Γκουντούμας και Καριπίδης συμπλήρωσαν την βαθμολογούμενη 15αδα. Τη σημαία του τερματισμού είδαν και οι Χατζηλίας, Κύριος, Τσακαλάκης και Λέκας.

Ζεμπίλας
Ζεμπίλας

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αυτό το Σ/Κ στην Γαλλία!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Λεφέβρ νικητής στα Racing 125/250

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα