• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διατηρεί το ρεκόρ του ο Crutchlow
"Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ"
Νέα 05/05/2013 - 21:21

O Cal Crutchlow διατήρησε το ρεκόρ που έχει να τερματίζει μέσα στους καλύτερους πέντε, σε κάθε αγώνα που έχει διεξαχθεί φέτος, με τον Βρετανό αναβάτη να βρίσκει το σθένος ώστε να ξεπεράσει τις δυο πτώσεις του το Μ. Σάββατο και να παλέψει με τον ValentinoRossi για την τέταρτη θέση, τουλάχιστον στην αρχή του αγώνα.

 

Ο Vale κατάφερε να ξεφύγει και ο Crutchlow εμπλεκόταν σε νέα μάχη, αυτή τη φορά με τον Bautista, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να περάσει πέμπτος για λίγο! Στη συνέχεια όμως ο Crutchlow αντεπιτέθηκε κι εξασφάλισε αυτός την 5η θέση! "Η 5η θέση δεν είναι άσχημη, αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί. Βέβαια, δεν είναι και αυτό που περιμέναμε!", παραδέχτηκε ο αναβάτης της Tech 3.

 

"Ήμουν γρήγορος όλο το Σ/Κ, αλλά μετά τις δυο χτεσινές πτώσεις, ήταν καλό που κατάφερα να είμαι ο καλύτερος του δεύτερου γκρουπ. Δεν είχα καλή αίσθηση από το μπροστινό στον αγώνα, αλλά νομίζω ότι όλες οι Yamaha είχαν ένα θέμα εκεί. Στα μισά είχα καλό ρυθμό και άρχισα να πιέζω, αλλά με το ρεζερβουάρ γεμάτο όμως δεν μπορούσα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα και δεν είχα καλή πρόσφυση, έτσι έχασα χρόνο στους πρώτους γύρους. Από φυσικής κατάστασης δεν είχα πρόβλημα στον αγώνα, αν και πονούσα λίγο χαμηλά στη μέση. Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ από πολλές απόψεις κι είμαι ικανοποιημένος με την 5η θέση, διότι πέρυσι - σε παρόμοιες συνθήκες - πιθανότατα δεν θα ολοκλήρωνα τον αγώνα και αυτό είναι βελτίωση!"

 

Επόμενο άρθρο »

Έβδομος παρά τους πόνους ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλουμε δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα