• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi-Hayden δοκίμασαν την πειραματική GP13.1
Στη σωστή κατεύθυνση η εξέλιξη της Desmosedici
Νέα 06/05/2013 - 23:20

Το σημερινό τεστ στην πίστα της Jerez, έδωσε την ευκαιρία στους Nicky Hayden και Andrea Dovizioso να δοκιμάσουν την πειραματική GP13.1, την ίδια μοτοσυκλέτα που είχε στη διάθεσή του ο Pirro στον αγώνα της Κυριακής. Οι εργοστασιακοί αναβάτες μάζεψαν πολύτιμα δεδομένα, τα οποία σε συνδυασμό μα αυτά του δοκιμαστή της ομάδας, θα αξιολογηθούν από το εργοστάσιο στην Ιταλία. Η δουλειά για τους εργοστασιακούς της Ducati δεν σταματά εδώ, αφού την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πάρουν μέρος σε ιδιωτικό τεστ της ομάδας, μαζί με τους Pirro και Battaini. Οι δοκιμαστές μάλιστα, θα έχουν νέα εξαρτήματα για να δοκιμάσουν σ' αυτό το τεστ.

 

Andrea Dovizioso: "Ήταν αρκετά ενδιαφέρον το ότι δοκιμάσαμε τη μοτοσυκλέτα με το νέο πλαίσιο, την οποία και θα έχουμε σύντομα - δεν ξέρω ακριβώς το πότε - στη διάθεσή μας για τους αγώνες. Κάναμε σύγκριση με την τωρινή μοτοσυκλέτα και οι χρόνοι δεν είναι καθόλου άσχημοι, ενώ - ειδικά στις γρήγορες στροφές - μπαίνουμε καλύτερα. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αλλαγή της χρονιάς και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, αν και δεν είναι τόσο ρηξικέλευθη όσο ήλπιζα!"

 

Nicky Hayden: "Σήμερα ήταν καλά. Γνωρίζαμε ότι εξαιτίας της κατάστασής μου δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλούς γύρους, όμως ήταν σημαντικό να δοκιμάσουμε την εργαστηριακή μοτοσυκλέτα του Pirro με τη δικιά μου. Το θετικό είναι ότι επιβεβαιώσαμε ότι η εξέλιξη πάει καλά. Η είσοδος στις στροφές είναι ευκολότερη και αυτό βελτιώνει λίγο και το στρίψιμο. Ευελπιστώ ότι σήμερα δώσαμε ακόμα μερικές χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να βελτιώσουν κι άλλο τη μοτοσυκλέτα".

 

Την πεποίθησή του ότι η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας είναι σε καλό δρόμο, επανέλαβε και ο Bernhard Gobmeier, ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα στο εξελικτικό πρόγραμμα των κόκκινων του Borgo Panigale.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι καλύτεροι σκιέρ προτιμούν Sidi!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Ο Marquez μπροστά από τις Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα