• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βραζιλία και Ασία, το μέλλον του MotoGP!
Μειώνονται οι αγώνες σε Ισπανία και Αμερική;
Νέα 16/05/2013 - 11:07

Ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, σχεδιάζει να εξαπλωθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε Ασία και Βραζιλία, ενώ παράλληλα σκέφτεται να μειωθούν τα GP σε Αμερική και Ισπανία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Reuters, ο Ezpeleta αποκάλυψε ότι ο νέος αγώνας στην Ασία θα γίνει πιθανότατα στην Ταϊλάνδη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι: "υπάρχουν κι άλλα project για την Ασία". Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε αγώνα στην Βραζιλία το 2015.

 

Η πιθανότητα να γίνει GP στην Ινδία, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πως θα πάει ο γύρος στη Διεθνή πίστα του Buddh, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK.

 

Το τωρινό ημερολόγιο αγώνων στο MotoGP, έχει 18 αγώνες - με την Αργεντινή να έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το 2014 - και τα νέα GP πιθανότατα θα αντικαταστήσουν και δεν θα προστεθούν στα υπάρχοντα, όπως δήλωσε ο Ezpeleta. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν κάποιοι από τους αγώνες σε Ισπανία και Αμερική κοπούν. "Δεν υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσουμε με τέσσερεις αγώνες στην Ισπανία", τόνισε ο Carmelo Ezpeleta, προσθέτοντας: "Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουμε και με τρεις στην Αμερική".

 

Ο γύρος στην Indianapolis ενδεχομένως θα κάνει χώρο για τις νέες αφίξεις, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια νύξη για το ποιο από τα τέσσερα GP στην Ισπανία - Jerez, Καταλονία, Aragon και Βαλένθια - θα έχει την ίδια "τύχη".

 

Επόμενο άρθρο »

MOTO Festival 2013

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2013: Ισπανική επέλαση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα