• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Μπορώ την πεντάδα!
Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να το καταφέρουμε
Νέα 16/05/2013 - 14:47

Η πρόοδος που έχει σημειώσει ο Alvaro Bautista με τις ρυθμίσεις της ανάρτησής του, γεμίζει με αυτοπεποίθηση τον Ισπανό άσο, ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει μια θέση στην πρώτη πεντάδα, στο επερχόμενο GP της Γαλλίας. Ο αναβάτης του Gresini είναι ο μόνος με ανάρτηση της Showa, αντί της Ohlins και έχει ανέβει ως την έκτη θέση δυο φορές φέτος, στο Κατάρ και στην Jerez.

 

"Μετά το Σ/Κ στην Jerez και το τεστ που ακολούθησε, νιώθω ότι έχω μεγάλο κίνητρο", τόνισε ο Bautista. "Έχουμε δουλέψει πολύ για να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος και στο τεστ βρήκαμε λύσεις, που με κάνουν να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε μαζί με το HRC και την Showa κι έχουμε βελτιώσει το ρυθμό μας. Έτσι, πάμε στο Le Mans με μεγάλο ενθουσιασμό. Με την πρόοδο που έχουμε κάνει, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε για μια θέση στην πεντάδα και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μας!".

 

Από την πλευρά του, ο Fausto Gresini πρόσθεσε: "Έχουμε βελτιώσει το μπροστινό αλλά και το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας και ο Alvaro έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να παλεύει για τις θέσεις μπροστά".

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO Festival 2013

Χορηγοί