• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha Fino
Ανανέωση για το μικρό σκούτερ της Yamaha
Νέα Αγοράς 22/05/2013 - 14:43

Το στυλάτο σκούτερ της Yamaha ανανεώθηκε και θα παρουσιαστεί - αρχικά - στην αγορά της Ταϋλάνδης. Το γενικότερο design του Fino δεν έχει αλλάξει δραματικά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Το ανανεωμένο σκούτερ του γιαπωνέζου κατασκευαστή - το οποίο και κατασκευάζεται στην Ταϋλάνδη - θα εμφανιστεί αργότερα και στις υπόλοιπες αγορές, της περιοχής, όπως έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο.

 

Κάποιες από τις εμφανείς αλλαγές εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος, στον προβολέα και στα νέα πλαστικά μέρη. Παράλληλα τα φλας είναι ανασχεδιασμένα και μεγαλύτερα σε διαστάσεις. Το πιο σημαντικό νέο όμως, που αφορά στο Fino, είναι η αντικατάσταση του καρμπυρατέρ με ηλεκτρονικό ψεκασμό, πράγμα που στην πράξη σημαίνει λιγότεροι ρύποι στην ατμόσφαιρα (ίσως αυτό να είναι και το εισιτήριό του για πιο "αυστηρές" αγορές, όσον αφορά στις εκπομπές ρύπων) και καλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κατασκευαστή, το νέο σκούτερ θα μπορεί να διανύει 100χλμ με λιγότερο από δυο λίτρα καυσίμου!

 

Το νέο μικρό αυτό σκούτερ θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, Fashion, Premium και Sport, η κάθε μια με τα δικά της ιδιαίτερα γραφικά και χρώματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο Dainese Super Speed Tex

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες μειωμένες τιμές DENICOL

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα