• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vectrix ES-3
Ένα νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο
Νέα Αγοράς 30/05/2013 - 16:58

Το παραπάνω τρίκυκλο που βλέπεται στις φωτογραφίες, είναι το τελευταίο ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας της Vectrix, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ηλεκτρικών σκούτερ.

 

Το ES-3 είναι ένα ιδιαίτερο εμφανισιακά τρίκυκλο, με δυο ηλεκτροκινητήρες σε κάθε έναν από τους δυο πίσω τροχούς, κάτι που σύμφωνα με τον κατασκευαστή προδίδει μεγαλύτερη δύναμη και βελτιωμένες επιδόσεις. Στο εν λόγω μοντέλο ο αναβάτης στέκεται όρθιος, σε μια άνετη - όπως χαρακτηρίζεται θέση - που προσφέρει καλύτερη ορατότητα και βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά και την ποιότητα οδήγησης. Στα θετικά επίσης, πάντα σύμφωνα με την Vectrix, είναι ο εργονομικός πίνακας οργάνων, η επιλογή της όπισθεν, που θα λύσει τα χέρια του οδηγού, το χειρόφρενο, αλλά και το γεγονός ότι το ES-3 μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, χωρίς να απαιτούνται μανούβρες ακριβείας!

 

Η τελική του φτάνει τα 40 χιλιόμετρα την ώρα και οι πλήρως φορτισμένες μπαταρίες (μάξιμουμ χρόνος φόρτισης οι τέσσερεις ώρες, σύμφωνα με την Vectrix) δίνουν αυτονομία περί τα 40 χιλιόμετρα. Το ES-3 έρχεται με στάνταρ, μπροστά και πίσω, υδραυλικά δισκόφρενα, ενώ για την ώρα θα πωλείται μόνο στην αγορά της Β. Αμερικής.

 

Επόμενο άρθρο »

Αποκτήστε το Versys 650 από 6.940€

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα σειρά προϊόντων της VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα