• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cecchinello: Είμαστε ρεαλιστές
Στο 30% οι πιθανότητες να έχουμε 2 αναβάτες το 2014
Νέα 31/05/2013 - 14:08

Το αφεντικό της LCR Honda - η οποία από το 2006 όταν και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία με αναβάτη τον Casey Stoner είναι με έναν οδηγό στο ρόστερ της - Lucio Cecchinello, υπογράμμισε ότι οι ρεαλιστικές πιθανότητες να έχει δυο αναβάτες το 2014, δεν ξεπερνούν το 30%.

 

"Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε κι έναν δεύτερο αναβάτη, ο οποίος θα έχει υποστήριξη διότι για την ώρα, με τον χορηγό μας, δεν το καταφέρνουμε", σχολίασε ο Cecchinello. "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, οι πιθανότητες να έχουμε δυο αναβάτες το 2014 είναι στο 30%". Εδώ να θυμίσουμε ότι κάθε εργοστάσιο περιορίζεται στις τέσσερεις MotoGP μοτοσυκλέτες κι έτσι αν η LCR έχει δυο αναβάτες, θα πρέπει είτε να πάρει την RCV του Gresini είτε - και αυτό είναι το πιθανότερο - να στραφεί στη νέα μοτοσυκλέτα των ιδιωτών που εξελίσσει η Honda. Πάντως, όπως τόνισε ο Cecchinello, πρωταρχικός τους στόχος παραμένει να έχουν δυο οδηγούς το 2014.

 

Το ξεκίνημα του Stefan Bradl, στη δεύτερη χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία, δεν είναι ιδανικό, ωστόσο το αφεντικό της ομάδας δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον νεαρό Γερμανό: "Είμαι βέβαιος ότι ο Stefan έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει βάθρο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ακολουθήσαμε μια δεδομένη κατεύθυνση για το set-up της μοτοσυκλέτας του, αλλά ενδεχομένως δεν ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση. Πλέον έχουμε αλλάξει το στήσιμο και ήδη οδηγεί καλύτερα. Το θετικό είναι ότι είναι δεκτικός στις προτάσεις και τώρα του είπαμε ότι πρέπει να χρησιμοποιεί περισσότερο το πίσω φρένο στις εισόδους των στροφών. Βελτιώνεται και είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλύτερη απόδοση απ' ότι μέχρι στιγμής".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Mugello: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Mugello: ΕΔ1

Χορηγοί