• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ3: Κυριάρχησε ο Lorenzo!
Νέα πτώση για Marquez, έμεινε εκτός δεκάδας!
Νέα 01/06/2013 - 12:30

Απόλυτος κυρίαρχος ο Jorge Lorenzo, πήρε με αποφασιστικότητα την πρώτη θέση στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα το πρωί, τα οποία και καθόρισαν τους δέκα που περνάνε απευθείας στις ΚΑΤ2. Ο Ισπανός επέβαλε το ρυθμό του και ήταν απλησίαστος, όντας ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το όριο του 1:48, πλησιάζοντας στα εφτά δέκατα τον απόλυτο χρόνο του Pedrosa από πέρυσι. Ο Marc Marquez έπεσε για τρίτη φορά σε δυο ημέρες στην πίστα του Mugello (χωρίς συνέπειες για τον Ισπανό)  και επηρεασμένος από τη χτεσινή του άσχημη πτώση, δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα. Έτσι, θα αναγκαστεί να κυνηγήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια στις πρώτες κατατακτήριες.

 

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο Jorge Lorenzo, 1:47.972δ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Dani Pedrosa για 0.250δ. Ο τελευταίος, η διαφορά του οποίου από την κορυφή χτες ήταν στο ένα δευτερόλεπτο περίπου, εμφανίστηκε βελτιωμένος σήμερα το πρωί, κάτι που ανέμεναν τόσο ο Rossi όσο και ο Lorenzo στις χτεσινές τους δηλώσεις. Αντιθέτως, οι μοναδικοί από τους πρώτους που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χτεσινό τους χρόνο, ήταν ο Valentino Rossi και ο Cal Crutchlow, οι οποίοι έπεσαν στην 4η και 6η θέση αντίστοιχα, στα τρίτα ελεύθερα.  Αυτό επέτρεψε στον Bradl να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση και στον Bautista στην πέμπτη, μπροστά από τον Βρετανό της Tech 3. Στα συνδυασμένα αποτελέσματα πάντως, ο Rossi είναι 3ος, με τον Brad τέταρτο και τους Crutchlow - Bautista να έπονται.

 

Στη συνέχεια έχουμε τρεις Ducati στη σειρά, με τον Dovizioso να παίρνει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης Desmosedici σήμερα, μένοντας πίσω από την κορυφή για οκτώ δέκατα. Ακολουθεί ο ομόσταυλός του, Nicky Hayden, ο οποίος ήταν για μόλις 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Ιταλό, όντας παράλληλα και ο τελευταίος με χρόνο κάτω από το 1:49. Εξαιρετικό πλασάρισμα στη δεκάδα για τον δοκιμαστή των κόκκινων, Michele Pirro, ο οποίος έφερε την πειραματική του μοτοσυκλέτα στην 9η θέση. Για μια ακόμη φορά εντυπωσιακός ο Espargaro, ο οποίος πήρε τη δέκατη θέση, αφήνοντας εκτός την πρωτότυπη Ducati του Iannone και τη δορυφορική Yamaha του Smith. Θυμίζουμε ότι ο Spies αποφάσισε να μην συνεχίσει στο GP του Mugello, αντιμετωπίζοντας μυϊκούς πόνους.

 

Δείτε στο πρώτο αρχείο μας τα αποτελέσματα των ΕΔ3 και στο δεύτερο τα συνδυασμένα αποτελέσματα που βγάζουν τους πρώτους δέκα που προκρίνονται απευθείας στις ΚΑΤ2!

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Rossi στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Mugello: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα