• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει με την GP13 ο Dovi
"Θα έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα όπως στη Βαρκελώνη"
Νέα 26/06/2013 - 11:17

Έχοντας περάσει το ένα τρίτο της φετινής σεζόν - στον αγώνα στην Καταλονία - οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στρέφουν την προσοχή τους στην ολλανδική πίστα του Assen, στο μοναδικό GP του ημερολογίου που ο αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο.

 

Παρά το ότι ο Andrea Dovizioso δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στην Ολλανδία, εν τούτοις ο Ιταλός άσος των κόκκινων έχει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα εκεί κατά το παρελθόν. Τα τελευταία δυο χρόνια μάλιστα, ο Dovi έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο της ολλανδικής πίστας, κάτι που εύχεται να επαναλάβει και φέτος.

 

"Πρώτα απ' όλα, ο καιρός θα είναι πολύ πιο δροσερός στην Ολλανδία, απ' ότι στην Βαρκελώνη και αυτό μόνο καλά θα είναι για εμάς", παραδέχτηκε ο Andrea Dovioso, η εμφάνιση του οποίου στην καυτή άσφαλτο του Montmelo ήταν μάλλον απογοητευτική. "Η πίστα στο Assen έχει αλλάξει και δεν είναι όπως στο παρελθόν, που ήταν μια από τις πιο ωραίες στο ημερολόγιο, ενώ είναι και τελείως διαφορετική από τις τελευταίες πίστες που έχουμε βρεθεί. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει η Desmosdici στο Assen. Θα έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα που είχαμε και στη Βαρκελώνη, χωρίς το αναβαθμισμένο πλαίσιο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είχα και πολύ τύχη στο Assen και ότι είχα μόνο δυο τρίτες θέσεις στα τελευταία δυο χρόνια κι ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα φέτος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Επιστρέφω δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez συνεχίζει τα μαθήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα