• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Απλά δεν είμαστε γρήγοροι
Hayden: Μακάρι να βρέξει αύριο...
Νέα 28/06/2013 - 23:22

Με πολλά προβλήματα στο στεγνό, οι δυο αναβάτες της Ducati δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στις δεύτερες κατατακτήριες, κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να διεκδικήσουν το εισιτήριό τους στις ΚΑΤ1. Εκεί, ο Hayden κατάφερε να ολοκληρώσει δεύτερος, ωστόσο ο Dovi δεν έκανε νωρίς έναν γρήγορο γύρο, ενώ όταν το επιχείρησε κλείστηκε από άλλον αναβάτη... εκνευρισμένος με τον Barbera (περί αυτού πρόκειται), ο Andrea Dovizioso τον κλώτσησε ενώ βρισκόταν πάνω στην Desmosedici του, μια κίνηση που έπιασε ξεκάθαρα η κάμερα που κάλυπτε τη διαδικασία και αντικατοπτρίζει την απογοήτευση του Ιταλού, κάτι που ήταν διάχυτο και στις δηλώσεις του.

 

Andrea Dovizioso: "Δεν υπάρχουν και πολλά για να πω: απλά δεν είμαστε γρήγοροι και η διαφορά μας είναι μεγάλη. Όλοι οι αναβάτες της Ducati είναι πολύ μακριά από την κορυφή. Ο Nicky είναι ο πιο γρήγορος, αλλά - παρά το ότι οδηγά καλά - είναι 1,5δ πίσω από την κορυφή. Δεν κατάφερα να περάσω στις ΚΑΤ2 και λυπάμαι για τους μηχανικούς μου. Ήρθε ο Barbera μέσα σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία και με εμπόδισε, ενώ επιχειρούσα έναν γρήγορο γύρο. Πίεζα, όταν αυτός μπήκε μπροστά μου με καινούργιο ελαστικό και άρχισε κι αυτός να πιέζει, δημιουργώντας μου προβλήματα. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα, αλλά έχω ήσυχη τη συνείδησή μου διότι πιστεύω ότι είμαι ένας από τους πιο σεβαστούς αναβάτες στο Πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσουμε από πολύ πίσω και θα είναι σίγουρα ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας, αλλά όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

 

Μόλις και μετά βίας - όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος - κατάφερε να προκριθεί στις ΚΑΤ2 ο Nicky Hayden, ο οποίος έδινε κυριολεκτικά μάχη με την Desmosedici του, που του προκαλούσε προβλήματα με τα ελαστικά και ταλαντώσεις στις εισόδους των στροφών. "Ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμένα", ξεκίνησε να λέει. "Τη νύχτα κάναμε μερικές αλλαγές και η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη στο βρεγμένο το πρωί και ήμουν αμέσως γρήγορος. Ήλπιζα η βελτίωση αυτή να συνεχιστεί και στο βρεγμένο, ωστόσο στα τέταρτα ελεύθερα είχα έντονες ταλαντώσεις, ειδικά στις εισόδους. Το πλαίσιο των ελαστικών είναι πολύ σκληρό και αυτό δεν μας βοηθάει. Παλεύω πραγματικά με τη μοτοσυκλέτα! Μόλις και μετά βίας πέρασα στις ΚΑΤ2 και ο χρόνος μου εκεί ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο χειρότερος από τον αντίστοιχο περσινό, που είναι πάρα πολύ. Δεν μ' αρέσει που το παραδέχομαι, αλλά ελπίζω να βρέξει αύριο...".

 

Επόμενο άρθρο »

Τιμωρήθηκαν Dovi και Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα