• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Παγκόσμιος θαυμασμός!
Διθύραμβοι για Rossi και Lorenzo!
Νέα 01/07/2013 - 10:49

Η εκπληκτική νίκη του Valentino Rossi και η αυταπάρνηση του Jorge Lorenzo στον έβδομο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ανάγκασαν μερικά από τα κορυφαία παγκόσμια ειδησεογραφικά δίκτυα να βγουν με διθυραμβικά πρωτοσέλιδα!

 

Η Guardian, από τις πιο έγκυρες και σοβαρές εφημερίδες της Αγγλίας, βγήκε με τίτλο: Valentino Rossi γυρίζει πίσω το χρόνο με τη νίκη του στο Ολλανδικό GP" ενώ στο κύριο άρθρο της αναφέρει ότι ο Vale πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στην Yamaha και την 80η του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Το γνωστό CNN International έγραφε: Rossi νικά στο Assen, ενώ ο ομόσταυλός του, Lorenzo, πήρε την πέμπτη θέση με σπασμένη κλείδα". Πιο κάτω αναφερόταν: Rossi έβαλε τέλος σε σχεδόν τρία χρόνια χωρίς νίκη, επικρατώντας στον ολλανδικό γύρο το Σάββατο, ωστόσο δήλωσε ότι ο πραγματικός ήρωας ήταν ο ομόσταυλός του στην Yamaha, Jorge Lorenzo, ο οποίος πήρε μια γενναία πέμπτη θέση".

 

Η ισπανική Marca περιέγραψε τον Lorenzo ως ήρωα και τον Rossi ως θρύλο, οι οποίοι τιμούν με την παρουσία τους το άθλημα! Παράλληλα έγραφε: Lorenzo έχυνε δάκρυα πόνου καθώς κατέβαινε από τη μοτοσυκλέτα, μπροστά σ' ένα πλήθος που τον αποθέωνε, με τον εξουθενωμένο αναβάτη να δηλώνει: Υπέφερα σ' όλη τη διάρκεια, οι μύες μου σ' εκείνο το σημείο του σώματος ένιωθαν νεκροί. Είμαι περισσότερο χαρούμενος από οποιαδήποτε νίκη! Τα δάκρυα ήταν από την προσπάθεια που κατέβαλα".

 

Η La Gazzetta dello Sport της Ιταλίας υπογράμμισε ότι ο Rossi περίμενε περίπου 1.000 ημέρες για να καταφέρει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να εξωτερικεύσει τον ενθουσιασμό του. "Η ικανοποίηση είναι απίστευτη, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι αληθινά ευγνώμων σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου", ανέφερε η εφημερίδα ότι δήλωσε ο Ιταλός σούπερ-σταρ.

 

Τα διθυραμβικά σχόλια συνεχίστηκαν και στο twitter με τον Αμερικανό θρύλο Mario Andretti να γράφει: "Εκπληκτικός αγώνας του Vale, πρώτη θέση στο Assen ενώ απίστευτα οδήγησε και ο Jorge με σπασμένη κλείδα... αληθινοί Πρωταθλητές!". Ο συμπατριώτης του, Ben Spies, ο οποίος έλειπε από το Assen εξαιτίας του τραυματισμού του, δήλωνε στο λογαριασμό του: "Βλέπω GP από το 1988... Το λιγότερο που έχω να πω για τον Lorenzο: Επικός!"

 

Εν τω μεταξύ, εντυπωσιάζει η απάντηση του Jorge Lorenzo όταν ο σχολιαστής του motogp.com του απηύθυνε το λόγο τονίζοντας: "Είσαι ήρωας...!" με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να απαντά αφοπλιστικά: "Όχι, ήρωες είναι αυτοί που εργάζονται σκληρά μόνο και μόνο για να φτάσουν στο τέλος του κάθε μήνα. Εγώ πληρώνομαι για να κάνω αυτά τα πράγματα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Imola 2ος Αγώνας: Την ανατροπή ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα