• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει να αγωνιστεί στη Γερμανία ο Aoyama!
Ελπίζει να περάσει τις εξετάσεις και να πάρει το οκ
Νέα 10/07/2013 - 18:01

Ο αναβάτης της Avintia Blusens και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc, Hiroshi Aoyama, θα δοκιμάσει να αγωνιστεί στη Γερμανία, στον όγδοο γύρο Πρωταθλήματος που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Sachsenring.

 

Ο Ιάπωνας είχε τραυματίσει σοβαρά τα δυο του δάχτυλα στο αριστερό χέρι - μετά την πτώση του στα τρίτα ελεύθερα της Καταλονίας - και μάλιστα αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει την κορυφή του ενός! Στον προηγούμενο γύρο είχε αντικατασταθεί από τον Ivan Silva, με τον Ισπανό να τερματίζει τελευταίος, ενώ ο ίδιος αναβάτης αναμένεται να πάρει τη θέση του στην περίπτωση που ο Ιάπωνας δεν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της πίστας.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Dr. Mir μου έδωσε την άδεια να ταξιδέψω για τη Γερμανία", ξεκίνησε να λέει ο Aoyama. "Δεν θα ξέρουμε ακριβώς που είμαστε, μέχρις ότου να ανέβω στη μοτοσυκλέτα, αλλά και μόνο που πάω σημαίνει πολλά για εμένα. Πρέπει να έχουμε το νου μας και να δούμε κατά πόσο θα με περιορίσουν οι τραυματισμοί στο χέρι, αλλά όπως και να έχει είμαι χαρούμενος που θα ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Track Day στα Μέγαρα, Κυριακή 14/7

« Προηγούμενο άρθρο

Video: 65η επέτειος για Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα