• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ
Συλλεκτικό κράνος AGV VALENTINO ROSSI FACE με την υπογραφή του ίδιου του Rossi!
MotoGP Club 21/04/2009 - 08:57

Τα μέλη του MotoGrandPrix club παραπονέθηκαν ότι τα δώρα που είχαν συνηθίσει να περιμένουν στις κληρώσεις σε κάθε εκπομπή δεν εμφανίστηκαν φέτος. Όμως τα μέλη δεν πρέπει να ξεχνούν ότι φέτος μόνο τα μέλη θα μπουν στην κλήρωση για μια Honda CBR600RR ABS, την οποία έχουν πολλές – πάρα πολλές – πιθανότητες να διεκδικήσουν, αφού δεν είναι μια ανοικτή κλήρωση με πολλές χιλιάδες ηλεκτρονικούς λαχνούς, όπως πριν δύο χρόνια με την αντίστοιχη CBR.

Επιπλέον ήδη άρχισαν τα εξτρά δώρα που θα κερδίσουν και άλλα μέλη εκτός του μεγάλου τυχερού που θα κερδίσει τη μοτοσυκλέτα και βέβαια θα εξαιρεθεί των άλλων μεγάλων δώρων, όπως ένα πλήρες πακέτο προϊόντων της Γαλλικής ΙΡΟΝΕ αξίας 500 €, προσφορά της Δ. Σταχούλης & ΣΙΑ Ο.Ε. www.ipone.gr, αλλά και την ακτινική τρόμπα φρένου BREMBO 19RCS όπως και την αντίστοιχη BREMBO 16RCS για τον συμπλέκτη, προσφορά του BRAKE SHOP.

Τώρα ένα ακόμη μεγάλο δώρο περιμένει τα μέλη του MotoGrandPrix club στην κλήρωση που θα γίνει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Valencia και θα μεταδοθεί ζωντανά από την web TV του www.motograndprix.gr. Τα καταστήματα PAPASTAVROU SHOPS www.papastavroushops.gr προσφέρουν ένα συλλεκτικό κράνος AGV VALENTINO ROSSI FACE που είναι ένα κράνος που κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα, αλλά που αποκτά ανεκτίμητη αξία, αφού έχει επάνω του την υπογραφή του ίδιου του Rossi!

Βέβαια η λίστα των δώρων μεγαλώνει συνεχώς και τα μέλη του «γρηγορότερου» και πιο ενημερωμένου club θα ειδοποιούνται για κάθε νέο δώρο.

Επόμενο άρθρο »

ΔΩΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ SIDI

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ HONDA CBR600RR ABS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα