• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η τηλεμετρία από τη φόρμα του Marquez
Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η Alpinestars
Νέα 05/09/2013 - 11:10

Μετά το GP της Κυριακής, η Alpinestars έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία τηλεμετρίας που αφορούν στην πτώση του Marc Marquez στο ζέσταμα της Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση αριστερού ώμου ο rookie της μεγάλης κατηγορίας.

 

Στην παραπάνω φωτό, μπορείτε να δείτε το ενεργειακό μοτίβο των δεδομένων από τους αισθητήρες της φόρμας του Marquez. Στην πρώτη ένδειξη ότι χάθηκε ο έλεγχος της μοτοσυκλέτας, υπάρχει μια αλλαγή στις δυνάμεις και αποτελεί την αφορμή για την αστραπιαία ενεργοποίηση των αερόσακων που άνοιξαν 0.168δ πριν την αρχική σύγκρουση του αριστερού ώμου του Marquez με το έδαφος.

 

Η πλήρης διόγκωση έγινε 48 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την ενεργοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι 55 χιλιοστά πριν την σύγκρουση ο αναβάτης ήταν όσο το δυνατόν καλύτερα προστατευμένος! Η κορυφαία τιμή της δύναμης που ασκήθηκε έφτασε τα 22.55g και εστίασε κυρίως στον αριστερό ώμο. Ο αερόσακος έμεινε σε πλήρη διόγκωση καθ' όλη τη διάρκεια της πτώσεως, εξασφαλίζοντας την απορρόφηση της μέγιστης δυνατής ενέργειας!

 

Επόμενο άρθρο »

4o ΑΛΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ MEMORIAL

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Test Motegi: Ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα