• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Ο Hayden δοκιμάζει την Panigale
Είχε μια μικρή πτώση ο Αμερικανός
Νέα 05/09/2013 - 15:25

Χτες, στην πίστα του Mugello, ο Nicky Hayden οδήγησε την Ducati 1199 Panigale. Ο Αμερικανός αναβάτης - ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων στο MotoGP - είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την πανέμορφη Panigale, σε μια προσπάθεια των (πρώην) εργοδοτών του να τον πείσουν να παραμείνει μαζί τους και να συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα των SBK.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Hayden έχει λάβει μια διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική προσφορά για να συνεχίσει στα SBK, ενώ και το χτεσινό τεστ έγινε με κάθε επισημότητα και με όλους τους μηχανικούς του παρόντες. Σύμφωνα με το gpone.com, ο Nicky έκανε περίπου 30 γύρους, αλλά στο διάστημα αυτό είχε και μια μικρή πτώση.

 

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο αναφορικά με το αν ο Αμερικανός θα δοκιμάσει και πάλι την Panigale, ούτε αν θα αποδεχτεί την προσφορά των κόκκινων για τα SBK, καθώς - όπως ο ίδιος έχει επισημάνει - έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις στο τραπέζι. Μια μικρή λεπτομέρεια, που ενδεχομένως να μην έχει κάποια σημασία, αποτελεί το γεγονός ότι λίγο πριν το τεστ στο Mugello, ο Hayden βρέθηκε πολύ κοντά στο Noale, την έδρα της Aprilia...

 

 

Επόμενο άρθρο »

Nurburgring: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

4o ΑΛΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ MEMORIAL

Χορηγοί