• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Το βάρος στην τωρινή RC213V
Με τη νέα πρωτότυπη έκανα μόνο 3-4 γύρους
Νέα 17/09/2013 - 12:33

Ο Dani Pedrosa - στην τρίτη θέση στον αγώνα της Κυριακής στο Misano - έκανε τον έκτο ταχύτερο χρόνο στο χτεσινό τεστ, μένοντας πίσω από τον ομόσταυλό του 0.628 δευτερόλεπτα.

 

Ο Dani ξεκαθάρισε ότι το βάρος έπεσε στην τωρινή μοτοσυκλέτα, στην προσπάθειά του να εξαλείψει το πρόβλημα της πρόσφυσης στις στροφές, κάτι που τον ταλαιπωρεί στους τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, δοκίμασε κι ένα νέο ψαλίδι - όπως άλλωστε και ο ομόσταυλός του - και "μερικά άλλα πράγματα" για την τωρινή μοτοσυκλέτα.

 

"Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, με στόχο να λύσουμε τα προβλήματα πρόσφυσης με το πίσω μέρος, που έχουμε στους τελευταίους αγώνες", σχολίασε ο Pedrosa. "Σε γενικές γραμμές εκεί εστιάσαμε και μερικά πράγματα με τα οποία πειραματιστήκαμε, δούλεψαν αρκετά καλά, ενώ άλλα όχι και τόσο".

 

"Όσο για τη νέα μοτοσυκλέτα, έκανα μόλις τρεις ή τέσσερεις γύρους και θα χρειαστούν ακόμα μεγάλες αλλαγές για την επόμενη φορά που θα την δοκιμάσουμε, μετά τον αγώνα στη Βαλένθια. Το να κάνουμε τροποποιήσεις στη νέα μοτοσυκλέτα, δεν ήταν το νούμερο ένα μέλημά μας στο τεστ αυτό", κατέληξε.

 

Επόμενο άρθρο »

Στα Μέγαρα το Πανελλήνιο 21 & 22

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αξιόλογες βελτιώσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα