• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Με τη σκέψη στην Aragon!
Βρήκαμε ρυθμίσεις για τον επόμενο αγώνα στην Ισπανία
Νέα 17/09/2013 - 13:06

Φρέσκος από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα, στον αγώνα της Κυριακής στο Misano, ο Jorge Lorenzo είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Yamaha για το 2014, στο τεστ που έγινε στην ιταλική πίστα χτες.

 

Η βροχή που έπεσε το βράδυ της Κυριακής είχε αφήσει τα σημάδια της το πρωί της Δευτέρας στο Misano, ωστόσο οι συνθήκες καλυτέρευσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο Ισπανός άσος κατάφερε να ολοκληρώσει 67 γύρους, δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις, αξιολογώντας ένα μοτέρ με διαφορετικές προδιαγραφές, για το 2014 και κυρίως ρίχνοντας το βάρος στον επόμενο αγώνα της Aragon.

 

Στο τέλος ο Lorenzo έχασε την πρώτη θέση από τον Marquez για μόλις 0.238δ. Ο καλύτερος χρόνος του οδηγού της Yamaha ήταν στο 1:33.502. "Ο καιρός ήταν ιδανικός για δοκιμές και μπορέσαμε να κάνουμε πολλούς γύρους για να δούμε τα θέματα που είχαμε με τη μοτοσυκλέτα πρόσφατα. Ρίξαμε το βάρος στις ρυθμίσεις για τον επόμενο αγώνα στην Aragon και βρήκαμε κάτι που μας άφησε καλή αίσθηση", σχολίασε.

 

"Παράλληλα δοκιμάσαμε κι ένα μοτέρ με νέες προδιαγραφές, για το 2014 και δούλεψε πολύ καλά, αφήνοντάς μας ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα είχαμε και μερικά νέα εξαρτήματα για το 2013, μικρές λεπτομέρειες για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Ανεξάρτητα απ' αυτά, το σημαντικότερο ήταν που δουλέψαμε για το επόμενο GP στην Ισπανία που αποτελεί πρόκληση για εμάς, διότι τα τελευταία χρόνια δυσκολευόμαστε κάπως". ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Φωτό από το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Στα Μέγαρα το Πανελλήνιο 21 & 22

Χορηγοί