• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ2: Το 1-2-3 οι Honda!
Πρώτος ο Marquez, δυνατός ο Bradl, 4ος ο Lorenzo
Νέα 27/09/2013 - 17:50

Σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες, στην πίστα της Aragon, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ολοκλήρωσαν και τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της ημέρας.

 

Το σύνολο του grid εμφανίστηκε βελτιωμένο στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας, με μόνη παραφωνία τον Hiroshi Aoyama που έμεινε με καλύτερο χρόνο αυτόν που σημείωσε το πρωί. Ο Marc Marquez ήταν αυτός που με έναν πολύ γρήγορο γύρο στα πρώτα λεπτά της διαδικασίας, κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:49 και να στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση. Ο rookie της χρονιάς έγραψε 1:48.987 και ανησύχησε μόλις στο τέλος του 45λεπτου, όταν ένας εντυπωσιακός Stefan Bradl τον έφτασε στα 0.132 του δευτερολέπτου!

 

Οι Honda φαίνεται ότι "πήραν μπροστά" και τέσσερεις αναβάτες της ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα! Ο Bradl κατάφερε να αφήσει πίσω του την εργοστασιακή Honda του Dani Pedrosa, με τον Jorge Lorenzo - κυρίαρχος το πρωί - να βελτιώνει το χρόνο του αλλά να πέφτει στην τέταρτη θέση, 0.418 πίσω από τον Marquez. Ο Alvaro Bautista έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, πλησιάζοντας στα 0.358 το χρόνο του Lorenzo, έχοντας νέα εξαρτήματα της Showa και της Nissin στη Honda του. Στις επόμενες δυο θέσεις συναντούμε τους Crutchlow και Rossi, οι οποίοι με εννέα δέκατα περίπου διαφορά από την κορυφή, δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο.

 

Οι δυο προαναφερθέντες ήταν και οι τελευταίοι που έπεσαν κάτω από το 1:50, με έξι αναβάτες στις πρώτες θέσεις να είναι στο 1:49, κάτι που δεν κατάφερε ο 8ος της κατάταξης Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός της Ducati - στο βάθρο πέρυσι με την ομάδα της Tech 3 -  μόλις που κατάφερε να περάσει τον τρομερό Aleix Espargaro, ο οποίος σε μια πίστα με μια ευθεία κοντά στο 1χλμ και χάνοντας 10 χλμ/ώρα από την κόκκινη μοτοσυκλέτα του Dovi, κατάφερε να κάνει χρόνο 1:50.055, 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Ιταλό!

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Nicky Hayden. Ο Yonny Hernandez, πάνω στη Desmosedici του Spies κατάφερε το μεσημέρι να ρίξει το προσωπικό του χρόνο κατά 1.2δ περίπου, καθώς δείχνει να συνηθίζει σιγά-σιγά τη νέα του μοτοσυκλέτα. Ο Michael Laverty, στη full ART μοτοσυκλέτα της ομάδας με την οποία ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 20η θέση, με τον Luca Scassa - στην πρώτη του παρουσία στο MotoGP ως αντικαταστάτης του Abraham - να τον ακολουθεί με διαφορά λίγο πάνω από ένα δέκατο! Τελευταίος ο Cudlin, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στο 6.3δ.

 

Δείτε αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ο Nakagami έδωσε ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι νικητές του διαγωνισμού της ΕΚΟ

Χορηγοί