• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν...
... για ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της σεζόν
Νέα 08/10/2013 - 10:59

Ο Nicky Hayden δεν εγκαταλείπει την ελπίδα και θέλει να πετύχει ένα μεγάλο αποτέλεσμα με την Ducati, προτού αποχωρήσει από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του στο τέλος της σεζόν.

 

Το Πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τους τρεις σημαντικούς σταθμούς να ακολουθούν. Πρώτη στάση στη Μαλαισία, όπου ο Αμερικανός της Ducati έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ έξι 4ων θέσεων (2005-2006 και 2008 με Honda), συμπεριλαμβανομένης και της περσινής χρονιάς στο βρεγμένο με την Ducati του.

 

"Ήταν ωραίο που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο σπίτι μου αυτές τις ημέρες και να δώσω το παρών στο γάμο της μικρής μου αδερφής", σχολίασε ο Hayden, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Aspar, πάνω σε Aprilia. "Ανυπομονώ να βρεθούμε στη Μαλαισία και ν' αφήσουμε πίσω μας την Aragon. Αυτός ο αγώνας θα είναι η αρχή τριών σημαντικών εβδομάδων για εμένα και πραγματικά θέλω να προσπαθήσω και να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της σεζόν!"

 

"Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ξεκινάμε από την Μαλαισία μια καλή πίστα που τα έχει όλα: γρήγορες στροφές, αργές στροφές, μεγάλες ευθείες", πρόσθεσε ο Hayden για να ολοκληρώσει λέγοντας: "Θα πάμε εκεί με την πρόθεση να τα πάμε καλύτερα απ' ότι στην Aragon. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στην πίστα".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Rea στη θέση του Moncayo

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενος σταθμός Sepang!

Χορηγοί