• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πάντα ανυπομονώ για το Motegi!
Σε μια πίστα που έχει επικρατήσει τα 2 τελευταία χρόνια!
Νέα 23/10/2013 - 12:41

Ο Dani Pedrosa έρχεται στον προ-τελευταίο γύρο της Ιαπωνίας αποφασισμένος να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις μέσα στην πατρίδα της Honda. Μετά τον αποκλεισμό του Marc Marquez από τον προηγούμενο γύρο Πρωταθλήματος στο Phillip Island, ο Dani Pedrosa - με τη δεύτερη θέση του στην Αυστραλία - κρατά ζωντανές τις λίγες ελπίδες του για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου!

 

Όπως και να 'χει, ο Pedrosa - ο οποίος υπολείπεται αυτή τη στιγμή 34 βαθμούς από τον ομόσταυλό του - στόχο έχει να κάνει μια δυνατή εμφάνιση και να διεκδικήσει τη νίκη, μπροστά στα μάτια των εργοδοτών του, όπως το έχει καταφέρει τόσο το 2011 όσο και πέρυσι.

 

"Ο αγώνας στην Αυστραλία ήταν παράξενος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου που τα πήγε εξαιρετικά και πήραμε μια καλή δεύτερη θέση. Πάντα ανυπομονώ για τον αγώνα του Motegi, είναι ένας σημαντικός αγώνας για τη Honda και μου αρέσει πολύ και η πίστα", δήλωσε ο Ισπανός. "Είναι ο τελευταίος αγώνας από τους τρεις συνεχόμενους και είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι, έτσι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας", συνέχισε και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Η πίστα έχει πολλά σημεία δυνατού φρεναρίσματος κι επιτάχυνσης και πρέπει να βρούμε ένα καλό set-up, τόσο για σταθερότητα στα φρένα όσο και για να έχουμε καλή πρόσφυση στις εξόδους".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Στη μνήμη του Marco...

« Προηγούμενο άρθρο

Racing: Ο Τσώκος τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα