• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σημαντική δεύτερη θέση!
"Ήμουν στο όριο και το ρίσκο να τον φτάσω ήταν μεγάλο"
Νέα 27/10/2013 - 18:06

Ο Marc Marquez κατάφερε να ξεπεράσει την πτώση του από την πρωινή διαδικασία και να πάρει τη δεύτερη θέση, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει τον Τίτλο από το γύρο της Ιαπωνίας.

 

Ο Lorenzo εκμεταλλεύτηκε το μαλακό πίσω ελαστικό που φορούσε για τον αγώνα κι έκανε δυνατή εκκίνηση, αλλά στη συνέχεια ο Marquez κατάφερε να τον πλησιάσει στα 0.2 δευτερόλεπτα. Ο μικρός παρέμεινε στον πίσω τροχό του αντιπάλου του για μεγάλο χρονικό διάστημα κι ενώ φαινόταν να ετοιμάζεται για την κίνησή του, είχε μια μικρή ατυχία στην έξοδο της 11η στροφής.

 

Στη συνέχεια και ο Lorenzo ανέβασε το ρυθμό του, με τον Marquez να συνειδητοποιεί ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο, συμβιβαζόμενος με τη δεύτερη θέση και τους 20 βαθμούς. "Αυτή η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική!" είπε. "Στην αρχή του αγώνα δυσκολευόμουν. Ήταν δύσκολος αγώνας για μένα σήμερα, ειδικά και μετά την πτώση το πρωί. Κυρίως όμως επειδή βρισκόμουν σ' αυτή την πίστα για πρώτη φορά και στα φρένα δυσκολευόμουν αρκετά!"

 

"Προσπάθησα να ακολουθήσω τον Lorenzo και τα πήγαμε καλά μέχρι τα μέσα του αγώνα. Φάνηκε ότι ήμασταν δυνατοί, αλλά στο τέλος ο Jorge πίεσε πολύ περισσότερο. Εγώ ήμουν στο όριο και είδα ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο και είπα: οκ, 20 βαθμούς στο Πρωτάθλημα κι έχουμε ακόμα έναν αγώνα στη Βαλένθια", πρόσθεσε ο 20χρονος, το προβάδισμα του οποίου στη βαθμολογία μειώθηκε στους 13 βαθμούς.

 

"Τώρα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στη μοτοσυκλέτα μου και να βάλω τα δυνατά μου για τη Βαλένθια. Δεν ξεχνώ ότι είναι η πρώτη μου σεζόν και το να πάρω τον Τίτλο δεν ήταν μέσα στους στόχους μας. Ωστόσο θα βάλω τα δυνατά μου, αυτό είναι σίγουρο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αποκλειστικά δικό μου λάθος.

Χορηγοί