• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Όλα ή τίποτα!
"Προφανώς και ξέρουμε τι παίζεται στο τελευταίο GP"
Νέα 05/11/2013 - 14:31

Τις προηγούμενες δυο φορές, ο Marc Marquez δεν κατάφερε να "κλειδώσει" τον Τίτλο και πλέον, στο τελευταίο GP της χρονιάς στη Βαλένθια, είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για το βαρύτιμο τρόπαιο!

 

Μια μαύρη σημαία αποκλεισμού στην Αυστραλία, αλλά και η ήττα του από τον Lorenzo στον προηγούμενο γύρο της Ιαπωνίας, σημαίνει ότι η διαφορά των δυο διεκδικητών έχει ψαλιδιστεί από τους 43 στους 13 βαθμούς! Ωστόσο ο μικρός γνωρίζει καλά ότι ακόμα και η τέταρτη θέση θα του επιτρέψει να γράψει ιστορία στο MotoGP.

 

Η εκπληκτική σταθερότητα και το τεράστιο ταλέντο του Marquez θα αποτελούσαν την καλύτερη εγγύηση ότι ο rookie της χρονιάς έχει σχεδόν σίγουρο τον Τίτλο με μια 4η θέση, ωστόσο - όπως έχουν αποδείξει οι τελευταίοι γύροι - οι διάφοροι παράγοντες και τα ανθρώπινα λάθη μπορούν να αλλάξουν τα πάντα!

 

"Μετά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, ήταν ωραία που πέρασα μια εβδομάδα στο σπίτι μου", ξεκίνησε να λέει ο Marquez. "Μετά το ατύχημα στο Motegi έκανα αποθεραπεία στο λαιμό μου και τώρα νιώθω πολύ καλά. Έχουμε κάνει καλούς αγώνες στη Βαλένθια και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις από τον αγώνα της Moto2 πέρυσι, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τον καιρό γιατί είναι πολύ ευμετάβλητος".

 

"Ήδη ανυπομονώ να επιστρέψω στο γκαράζ και να ανέβω πάνω στη μοτοσυκλέτα μου!" πρόσθεσε. "Προφανώς και γνωρίζω τι παίζεται στο τελευταίο GP της χρονιάς, αλλά θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως κάθε άλλη φορά και θα δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή για το καλύτερο δυνατόν".

 

Ό, τι και να γίνει στον αγώνα αυτής της Κυριακής, ένα είναι βέβαιο: ο Marquez έχει πολλά χρόνια μπροστά του να διεκδικήσει και να κατακτήσει πολλούς Τίτλους, αλλά μόνο φέτος θα έχει την ευκαιρία να επαναλάβει το κατόρθωμα του Kenny Roberts από το 1978, να γίνει δηλαδή ο επόμενος rookie (μετά από 35 χρόνια) που θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα στην παρθενική του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία! Παράλληλα, αν το επιτύχει, θα γίνει και ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας στην ιστορία του θεσμού!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Με ψηλά το κεφάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του Cycle Ride

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα