• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Jerez Test
Ντεμπούτο για Vinales-Salom
Νέα 15/11/2013 - 12:03

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Maverick Vinales, έκανε χτες το ντεμπούτο του με τη νέα μοτοσυκλέτα της Tuenti HP 40 στην κατηγορία της Moto2, ευρισκόμενος στο ίδιο γκαράζ με τον Luis Salom, τον μεγάλο του αντίπαλο στη φετινή μάχη του Τίτλου στη μικρή κατηγορία.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Vinales ήταν στο 1:44.611 - 1,9 πίσω από το χρόνο του Thomas Luthi, που φιγουράρει στην πρώτη θέση με 1:42.662 - την ώρα που ο νέος του ομόσταυλος, Luis Salom, χρειάζεται προφανώς περισσότερο χρόνο εξοικείωσης με την 600cc 4χρονη μοτοσυκλέτα του, έχοντας ως καλύτερο χρόνο το 1:46.061.

 

"Η μοτοσυκλέτα μου είναι τέλεια και ο χρόνος μου αρκετά καλός, αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο όταν βρούμε το κατάλληλο στήσιμο και προσαρμοστούμε καλύτερα σ' αυτή", σχολίασε ο Vinales. "Έχω επαγγελματίες γύρω μου, που οδήγησαν τον Pol Espargaro στην κατάκτηση του Τίτλου και πρέπει να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την εμπειρία τους", πρόσθεσε.

 

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της κατηγορίας, ο πολύ καλός φέτος Tito Rabat, ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να παλέψει για το Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (Kalex) της Marc VDS Racing. Ο Ισπανός έπεσε στο ξεκίνημα του τεστ, αλλά στη συνέχεια επανήλθε δυνατός με καλύτερο χρόνο στο 1:42.962, δηλαδή τρία δέκατα πίσω από τον πρώτο.

 

Στο τεστ έκανε το ντεμπούτο της και η νέα ομάδα της Caterham Motor Racing, με αναβάτες τον ελπιδοφόρο Josh Herrin από την Καλιφόρνια και τον Γάλλο Johann Zarco, οι οποίοι δοκίμασαν για πρώτη φορά την 600αρα νέα τους μοτοσυκλέτα. Τα νέα πρόσωπα αρκετά στη μεσαία κατηγορία, με τον Jonas Folger να παίρνει θέση στο γκαράζ της Arginano&Gines Racing, ενώ ο νέος του ομόσταυλος φέτος θα είναι ο Axel Pons. Η μοτοσυκλέτα του Γερμανού είχε τεχνικά προβλήματα το πρωί, με τον Folger να κάνει το απόγευμα χρόνο στο 1:46.119.

 

O Sam Lowes - Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport στα SBK - ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Moto2, με μοτοσυκλέτα της Speed Up. Δίπλα του, ο Alessandro Nocco, ο οποίος δεν έκανε ιδανικό ξεκίνημα έχοντας μια πτώση, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι το σοβαρό. Στην πρώτη του παρουσία με την Idemitsu Honda, ο Takaaki Nakagami ήταν τέταρτος στην κατάταξη, πίσω από τους Jordi Torres και Mika Kallio και 0.297 από το χρόνο του Luthi.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η έναρξη μιας νέας εποχής...

« Προηγούμενο άρθρο

Αφαίρεσε πλάκα και βίδες ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα