• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Κρεμάλας στην pole της ΟΡΕΝ
Ο Δαραμούσης πολύ κοντά πρώτος στα 600cc
Νέα 16/11/2013 - 00:00

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

O Τίτλος της κατηγορίας ΟΡΕΝ είναι ανοιχτός και θα κριθεί αύριο το πρωί στην πίστα της Τρίπολης. Σήμερα ο Σταύρος Κρεμάλας (Yamaha R1) που προηγείται με 10 βαθμούς διαφορά και χρειάζεται μια 3η θέση για να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα, πήρε την pole position, με χρόνο 1:00.164.

Ο μεγάλος του αντίπαλος Θανάσης Βέλλιος (Honda CBR1000RR) – που κέρδισε τους τρεις προηγούμενους αγώνες – πρέπει να κερδίσει και μπορεί να το κάνει, παρά το ότι αύριο ξεκινάει από την 4η θέση, με ταχύτερο γύρο στο 1:00.451.

 

Ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του Τίτλου θα ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά, ο Γιώργος Δαραμούσης που είναι και πάλι εντυπωσιακά γρήγορος πάνω στην Honda CBR600RR και ο Γιάννης Ζεμπίλας (Honda CBR1000RR) που διεκδικεί την 3η θέση του Πρωταθλήματος από τον Κώστα Γιαννακόπουλο που με ίδια μοτοσυκλέτα ξεκινάει από την 6η θέση.

Ο Τάσος Σπερελάκης που συμμετέχει με την 600αρα του, ξεκινάει 5ος και ο στόχος του είναι να υπερασπιστεί το προβάδισμα 6 βαθμών από τον Δαραμούση.

Βάμβας και Παπαγγέλου συμπληρώνουν τη 2η σειρά της εκκίνησης, ενώ στην 3η βρίσκονται οι Τσουκάτος, Δρακόπουλος και Σοφούλης.

 

Δαραμούσης
Δαραμούσης

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Κίτσος στην pole της Racing

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Γκιζίνος στην pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα