• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2η
Στην κορυφή ο Luthi, 2ος ο Rabat
Νέα 17/11/2013 - 19:55

Ολοκληρώθηκε το διήμερο τεστ της μεσαίας κατηγορίας στη Jerez, με τον Thomas Luthi να φιγουράρει στην πρώτη θέση, μπροστά από τον Tito Rabat - πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα του της Marc VDS Racing - και τον Jordi Torres.

 

Ο Luthi σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:42.046, με τον Rabat να μένει πίσω του για 0.239 και τον Torres 0.645. Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα και για τον Nakagami στην καινούργια του ομάδα (Idemitsu Honda), ο οποίος υπολείπεται 0.822 του χρόνου του πρωτοπόρου και είναι μπροστά από το νέο απόκτημα του Gresini, Xavier Simeon.

 

Ο νικητής της Βαλένθια, Nico Terol, βρέθηκε στην έκτη θέση μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κατηγορία Supersport (SBK) Sam Lowes, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος από τους αναβάτες με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο. Την προετοιμασία του για τη δεύτερη σεζόν του στη Moto2 κάνει και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese, ο οποίος πήρε την όγδοη θέση, μπροστά από τους Kallio και Louis Rossi.

 

Το απόκτημα της Caterham Moto, Johann Zarco, έχασε για λίγο μια θέση μέσα στη δεκάδα, άφησε πίσω του ωστόσο τους Julian Simon και τον νέο του ομόσταυλο, Franco Morbidelli. Ο Schrotter εξοικειώθηκε ακόμα περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα του στην Tech 3, όπως και ο Alex Marinelarena. Ο τελευταίος κατάφερε κι επικράτησε για λίγο του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Moto3, Maverick Vinales.

 

Ο Vinales θα είναι ευχαριστημένος καθώς η διαφορά του από την κορυφή είναι στα δυο δευτερόλεπτα, ενώ είναι μπροστά και από τον Αμερικάνο Πρωταθλητή στα Superbike, Josh Herrin, ο οποίος προσαρμόζεται ακόμα στην κατηγορία με τις πρωτότυπες. Πίσω του ο Luis Salom, ο οποίος στα επόμενα τεστ θα κοιτάξει να είναι πιο κοντά στον νέο του ομόσταυλο, τον Vinales. Βελτίωση στα επόμενα τεστ θα περιμένει και ο Jonas Folger, νεοφερμένος κι αυτός στην κατηγορία.

 

Πιο κάτω στην κατάταξη, ο Baldassari του Gresini πήρε ακόμα περισσότερο χρόνο στη Suter του, ενώ ακόμα ένας νεοφερμένος - ο Alessandro Nocco - της Speed Up (ομόσταυλος του Lowes) είχε κι αυτός την ευκαιρία να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη: οι 4 Πρωταθλητές

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη: Ρole για τον Συνιώρη

Χορηγοί