• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Όλα όσα έχω...
... τα κέρδισα με σκληρή δουλειά!
Νέα 12/12/2013 - 15:06

Πριν αρκετές ημέρες, η Monster είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα video με το σπίτι που έχει ο Jorge Lorenzo στην Βαρκελώνη, αναδεικνύοντας την πολυτελή ζωή του οδηγού της Yamaha. Αυτό καθ' αυτό δεν αποτελεί κάποια σπουδαία είδηση, ωστόσο η κριτική πολλών οπαδών ήταν μεγάλη και σε σύντομο χρονικό διάστημα το video "κατέβηκε" από το youtube!

 

Και ήταν ο ίδιος ο Lorenzo που αναγκάστηκε να ζητήσει να αποσυρθεί το video. "Βγήκε στο youtube χωρίς τη συγκατάθεσή μου και παρά τις εκατοντάδες φορές που η Monster μου ζήτησε συγγνώμη, είναι αλήθεια ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον", σχολίασε, ενώ έσπευσε να διευκρινήσει ότι "... τα κορίτσια που εμφανίζονταν στο video ήταν μοντέλα της Monster και ουδέποτε στην κουζίνα μου έχω τόσα ζαμπόν!"

 

Ωστόσο αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η ερμηνεία του video από τον Ισπανό άσο της Yamaha: "Μόνο στην Ισπανία δέχτηκα τόσο σκληρή κριτική. Στον υπόλοιπο κόσμο και στο internet οι περισσότεροι με στήριξαν. Στόχος μου ήταν να παραδειγματίσω τους νέους, να τους δείξω ότι με θυσίες, επιμονή και το κατάλληλο κίνητρο, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Το μόνο που ήθελα ήταν να περάσω ένα θετικό μήνυμα: το σπίτι μου είναι η επιβράβευση μια ζωής γεμάτης θυσίες... δεν έκλεψα τίποτα και όλα όσα έχω τα κέρδισα με σκληρή δουλειά. Είμαι υπερήφανος για αυτά που έχω καταφέρει".

 

πηγή: gpone.com

 

Επόμενο άρθρο »

Παντρεύεται ο Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Το grid του 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα