• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Erik Buell στα SBK το 2014
Με αναβάτες τους Yates και May
Νέα 13/12/2013 - 11:24

Η Erik Buell Racing επιβεβαίωσε κι επισήμως ότι θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2014. Η νέα ομάδα θα έχει επικεφαλής τον Claudio Quintarelli (ιδιοκτήτης) καθώς και τον Giulio Bardi (Team Manager), ενώ αναβάτες των EBR 1190RX θα είναι δυο βετεράνοι του Αμερικανικού Πρωταθλήματος: οι Aaron Yates και Geoff May.

 

"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK για το 2014", δήλωσε ο Bardi. "Οι αναβάτες μας, Geoff και Aaron, έχουν αποδείξει την αξία τους στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, ωστόσο όταν τα φώτα πέσουν στον εναρκτήριο αγώνα του Phillip Island, θα είμαστε έτοιμοι!"

 

Ο 40χρονος Yates τόνισε με τη σειρά του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην Team Hero EBR και το 2014, κάνοντας το βήμα στα SBK! Θα υπάρχουν νέες πίστες που πρέπει να μάθουμε και πολλά δεδομένα να αναλύσουμε, όμως η ομάδα μας είναι δυνατή και ανταγωνιστική και είμαι βέβαιος ότι τόσο εγώ, όσο και ο Geoff, θα έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε βαθμούς στην Αυστραλία".

 

"Η νέα σεζόν θα είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο για εμάς και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!" σχολίασε ο May, στα 30 του χρόνια πια. "Ξέρουμε ότι η πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλη, αλλά είμαστε έτοιμοι. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε σταθερά στους βαθμούς και ότι θα κάνουμε μερικές εκπλήξεις μέσα στη χρονιά!"

 

Επόμενο άρθρο »

Μίνι αποκαλυπτήρια της Sky-VR46

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Behind the Scenes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα