• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χριστούγεννα α λα MotoGP!
Οι δραστηριότητες των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος!
Νέα 20/12/2013 - 15:24

Μετά από την έντονη και συναρπαστική φετινή σεζόν, οι αναβάτες όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP αναπαύονται και ανακτούν δυνάμεις για μια εξίσου δυνατή αναμέτρηση το 2014.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez - όπως κάθε χρονιά - θα περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του στην Cervera, συνδυάζοντας παράλληλα και διάφορες υποχρεώσεις, στις οποίες θα παραβρίσκεται με τον αδερφό του και αναβάτη της Moto3, Alex Marquez.

 

Ο μεγάλος του αντίπαλος στη συναρπαστική φετινή χρονιά του MotoGP, Jorge Lorenzo, διάλεξε το Μεξικό για να ξεκουραστεί τα φετινά Χριστούγεννα. Απολαμβάνει τις εκεί παραλίες, γεμίζοντας τις μπαταρίες του και περιμένοντας τη νέα σεζόν για να πάρει τη ρεβάνς από τον Marquez.

 

Τα Χριστούγεννα βέβαια, στο μυαλό των περισσοτέρων, συνδυάζονται με χιόνι κι όχι παραλίες και αρκετοί από τους αναβάτες του Πρωταθλήματος θα συμφωνήσουν! Ο Valentino Rossi είναι στην Ιταλία, ενώ οι Bautista και Barbera βρίσκονται στα Πυρηναία και εκμεταλλεύονται το τερπνόν (ξεκούραση και διασκέδαση) μετά του ωφελίμου (προπονούμενοι με τα snowboard τους). Ο Barbera θα επισκεφτεί το Λονδίνο και το Μιλάνο για να δει μερικούς φίλους του, ενώ ο Bautista θα πάρει μέρος σε μερικά φιλανθρωπικά γεγονότα σε Μαδρίτη και Talavera.

 

Αυτός που δείχνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, είναι ο Stefan Bradl! Αυτές τις ημέρες προπονείται στη Νότια Γαλλία με τον Yves de Maria, τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Motocross, θα κάνει ένα διάλειμμα για τα Χριστούγεννα, τα οποία και θα περάσει με την οικογένειά του στην Γερμανία και θα φύγει αμέσως για το High Performance Centre, όπου και θα προπονείται σε motocross και trial μέχρι τις 30 του μήνα! Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς θα ξεκουραστεί, αλλά από τις 4 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει νέες προπονήσεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα πρώτα τεστ του Φλεβάρη!

 

Παραδοσιακά και στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι Nicky Hayden, Yonny Hernandez και Mika Kallio. Ο πρώτος θα έχει τη χαρά να βλέπει τα ανιψάκια του να ανοίγουν τα δώρα τους το πρωί των Χριστουγέννων, ενώ ο Kallio θα περάσει την παραμονή με τον παραδοσιακό φιλανδικό τρόπο και την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται στην παγωμένη Lapland με φίλους και την οικογένειά του.

 

Οι φετινές γιορτές θα μείνουν αξέχαστες για τον Cal Crutchlow, ο οποίος αφού αρραβωνιάστηκε μέσα στο 2013 την κοπέλα του, θα τη νυμφευτεί στις αρχές του νέου έτους (Ιανουάριο), ενώ θα έχει και να περιμένει τη νέα αγωνιστική χρονιά που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει ως εργοστασιακός αναβάτης! Αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με την Λούση στην Καλιφόρνια, με το βασικό μέρος της προπόνησής του να περιλαμβάνει 60χλμ την ημέρα ποδήλατο! Ο Colin Edwards θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Τέξας, όπου και θα γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά. Στη συνέχεια θα βρεθούν για σκι στο Wyoming για λίγες ημέρες. Ο Hiroshi Aoyama επέστρεψε πριν μερικές ημέρες από την Ιαπωνία - όπου επισκέφτηκε φίλους και συγγενείς - και θα περάσει τις γιορτές στην Βαρκελώνη, τη δεύτερη πατρίδα του πια, μιας κι εκεί ζουν οι περισσότεροι φίλοι του.

 

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Moto2 και της Moto3 - Pol Espargaro και Maverick Vinales - θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους, ανακτώντας δυνάμεις ώστε να είναι έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις που τους περιμένουν το 2014. Ο Vinales θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη, ενώ ο Espargaro πέρασε μερικές ημέρες στις Μαλδίβες και επιστρέφει στη Granollers για να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

 

Διακοπές με τις οικογένειές τους θα κάνουν και οι Andrea Iannone, Danilo Petrucci και Andrea Dovizioso, με τους τρεις Ιταλούς να προπονούνται παράλληλα για τη νέα σεζόν. Ο Dovi θα βρει και την ευκαιρία να περάσει λίγες ημέρες μαζί με την κόρη του, την Sara, ενδεχομένως κάνοντας και μια μικρή εκδρομή στα χιονισμένα βουνά της γειτονικής μας χώρας.

 

Οι rookies στη μεγάλη κατηγορία το 2014, Scott Redding και Mike di Meglio προπονούνται εντατικά για να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στο Κατάρ. Όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι των αναβατών, το motocross θα έχει περίοπτη θέση στην προπόνησή τους.

 

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: Ελεγχόμενη ECU;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Εγχείριση ο Alex Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα