• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Honda CG110
Με τιμή κάτω από το κόστος ενός iPad Air!
Νέα Αγοράς 20/12/2013 - 16:47

Θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του '70 και η απόδοσή της είναι ένα κλικ πάνω από την αντίστοιχη ποδηλάτου, ωστόσο μιλάμε για την πιο φτηνή μοτοσυκλέτα της Honda, που θα μπορούσε να αγοράσει κανείς!

 

Η νέα CG110 αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες στη Νιγηρία - όπου και κατασκευάζεται - και θα κοστίζει περίπου 100.000 naira δηλαδή κάτι λίγο παραπάνω από 460 ευρώ!! Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα - αληθινή που μπορείτε να ανεβείτε και να την οδηγήσετε κανονικά - που θα κοστίζει λιγότερο από ένα iPad Air της Apple!!

 

Φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή μοτοσυκλέτα, αλλά για ένα μοντέλο που θα φέρει το λογότυπο - και ό, τι αυτό σημαίνει - της Honda! Μπορεί να κατασκευάζεται στη Νιγηρία και να χρησιμοποιεί τεχνολογία που ενδεχομένως και ο Fred Flintstone να έβρισκε παρωχημένη, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα είναι λειτουργική για πολλά χρόνια.

 

Θα τη δούμε κάποια στιγμή στην Ευρώπη; Φυσικά και όχι, όσο ελκυστική και αν ακούγεται η αγορά μιας μοτοσυκλέτας που θα "απαιτεί" από εμάς εκταμίευση τριψήφιου, μόνο, χρηματικού αντιτίμου...

 

Επόμενο άρθρο »

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Χριστουγεννιάτικα δώρα Vespa για όλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα