• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Παπαπαύλου στην Ολλανδία στο M250JC!
To Moriwaki 250 Junior Cup ξεκινάει
Νέα 19/01/2014 - 17:04

Ένας Έλληνας, ο Νότης Παπαπαύλου χθες και σήμερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ten Cate στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει την πρώτη συνάντηση του Moriwaki 250 Junior Cup του 2014. 

Ένας θεσμός που φέτος ανεβαίνει ως το κυριότερο Πρωτάθλημα του κόσμου, που μπορεί να οδηγήσει στην Moto3 του MotoGP! Tα στοιχεία είναι: 26 οδηγοί από 13 χώρες του κόσμου, 9 Αγωνιστικές Συναντήσεις σε 5 διαφορετικές χώρες, με 13 ή 14 σκέλη Αγώνων, με ένα Αγώνα μαζί με SBK και 2 Αγώνες μαζί με BSB!

 

Ένα Πρωτάθλημα Ενιαίου Τύπου με μοτοσυκλέτα την Moriwaki – Honda 250 και ελαστικά της Dunlop, με ίδιες ευκαιρίες για όλους τους οδηγούς!

Ο Νότης που μόλις έγινε 14 ήδη συμπλήρωσε 4 χρόνια αγώνων στην Ιταλία και ο 5ος χρόνος θα είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός, με την ελπίδα όλων να τον οδηγήσει σε πρόκριση στον Τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup 2015 και έτσι να τον δούμε στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του χρόνου.

Τώρα άρχισε η πορεία με την ενημέρωση των οδηγών για τις λεπτομέρειες του θεσμού, με την πρώτη επαφή με τις μοτοσυκλέτες και την ξενάγησει στους χώρους της Ten Cate που θα έχει την τεχνική υποστήριξη όλων των μοτοσυκλετών, μεταφέροντάς τες σε κάθε μια από τις 9 πίστες.

Δείτε στις φωτογραφίες μας τον Νότη πάνω στην μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνίζεται φέτος, τον Νότη δεξιά στην πρώτη σειρά στο “μάθημα” ενημέρωσης και όλα τα ονόματα των 26 συμμετεχόντων!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Περιμένω πολλά από τη νέα M1

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Dakar 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα