• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Ναι μεν, αλλά...
Πρόοδος με τα ηλεκτρονικά, πρόβλημα με το πλαίσιο
Νέα 21/01/2014 - 17:56

Την πρώτη φορά που βρέθηκε στις πίστες - μετά την απαγόρευση των δοκιμών - ο Marco Melandri αντιμετώπισε πρόβλημα με τις ρυθμίσεις στο πλαίσιο της RSV4. Ο Ιταλός ολοκλήρωσε το τεστ στην Πορτογαλία (Portimao), παρουσία του δοκιμαστή της Aprilia, Alex Hoffman, καθώς ο Guintoli είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τη δεύτερη επέμβαση στο δεξί του ώμο.

 

Η βροχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν στον Ιταλό να εκμεταλλευτεί το Σάββατο και την Κυριακή, ωστόσο χτες ο καιρός ήταν καλύτερος. Ο Melandri - καινούργιος στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia - σημείωσε πρόοδο με τα ηλεκτρονικά, αλλά αντιμετώπισε θέματα με το set-up του πλαισίου της μοτοσυκλέτας του.

 

"Κάναμε καλή πρόοδο με τα ηλεκτρονικά, αλλά είχαμε μερικά προβλήματα με το set-up του πλαισίου", αποκάλυψε ο Melandri, ο οποίος σημείωσε ταχύτερο γύρο στο 1:43.1. "Η πίστα ήταν καλύτερη την Δευτέρα και προς το τέλος καταλάβαμε προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε για το οδηγικό μου στυλ".

 

"Είμαι απογοητευμένος γι' αυτό που συνέβη τα τελευταία λεπτά (σ.σ. χύθηκε λάδι στην πίστα στο τελευταίο μισάωρο) αλλά το καλό είναι ότι έχουμε καλύτερη εικόνα τώρα", πρόσθεσε ο Ιταλός. "Ελπίζω να βρεθούμε στην πίστα για περαιτέρω δοκιμές, πριν τον πρώτο αγώνα στο Phillip Island".

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK ξεκινά την 23η Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Corti: Το πρώτο πραγματικό τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: EVO Kawasaki για τον Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα