• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άσχημα τα νέα για τον Schumacher
Περιήλθε σε Σύνδρομο Apallic
Νέα 24/01/2014 - 15:15

Δυστυχώς τα νεότερα από την κατάσταση υγείας του θρύλου της F1, Michael Schumacher δεν είναι και τα καλύτερα. Ο Γερμανός άσος περιήλθε σε κατάσταση Συνδρόμου Apallic, "... το οποίο είναι αποτέλεσμα σοβαρού τραυματισμού στον εγκέφαλο, ενώ η πιθανότητα ανάκαμψης από αυτό είναι πολύ κάτω από το 50%», όπως αναφέρουν αυστριακά δημοσιεύματα.

 

"Περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Michael Schumacher, λιγοστεύουν οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση", προσθέτουν. Οι εκτιμήσεις των ειδικών, λένε ότι ο Schumacher μπορεί να παραμείνει σε κατάσταση «φυτού», για το υπόλοιπο της ζωής του, ακόμα κι αν ξυπνήσει από το κώμα.

«Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα, οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του μειώνονται», σχολιάζει Καθηγητής Νευρολογίας από το Πανεπιστήμιο του Μπορντό. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του Γερμανού δεν χάνει τις ελπίδες της: "Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαχητής και δεν θα παραιτηθεί. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που δεν υπάρχει καμμία χαλάρωση στις θερμές ευχές για τον Michael από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Σας ευχαριστούμε όλους".

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Marquez-Pedrosa στο χώμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ντεμπούτο για τον γιο του Gardner;

Χορηγοί