• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία: ΕΔ1
Δύσκολες συνθήκες, 1ος ο Rea
Νέα 21/02/2014 - 12:16

Ο Jonathan Rea είχε την τιμή να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη επίσημη διαδικασία της αγωνιστικής σεζόν για το 2014, αν και οι δύσκολες συνθήκες στην πίστα - υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες - κράτησαν αρκετούς από τους αναβάτες μακριά από τη δράση.

 

Οι οδηγοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK είχαν ολοκληρώσει, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, δυο ημέρες δοκιμών στο στεγνό, ωστόσο οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές για το 2014 έγιναν σε βρεγμένη πίστα, με τους περισσότερους να περιμένουν σχεδόν μέχρι το τέλος για να βελτιωθεί η κατάσταση.

 

Πάνω από μισή ώρα πέρασε για να βγει ο πρώτος αναβάτης στην πίστα και μέχρι να πέσει η καρώ σημαία, μόλις εννέα στο σύνολο είχαν βγει και "έγραψαν" χρόνο. Πρώτος ο Jonathan Rea, με χρόνο όμως που φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αντίστοιχο που είχε σημειώσει ο Sykes νωρίτερα στην εβδομάδα.

 

Στη δεύτερη θέση ο Sylvain Guintoli πάνω στην ολοκαίνουργια - όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς - μοτοσυκλέτα του, με διαφορά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από τον πρώτο. Στην τρίτη θέση ο Glenn Allerton, ο οποίος αντικαθιστά εκτάκτως τον τραυματία Sylvain Barrier στην BMW Italia.

 

Ο Imre Toth ήταν τέταρτος, με τον Andreozzi να κλείνει την πεντάδα, μπροστά από την Suzuki του Eugene Laverty, ο οποίος βγήκε μόλις στα τελευταία λεπτά για να κάνει μερικούς γύρους. Στα τελευταία λεπτά βγήκε και ο Toni Elias, όπως και ο Peter Sebestyen, με τον τελευταίο να περνάει από εξετάσεις από τους γιατρούς - μαζί με τον Jeremy Guarnoni - λόγω των πτώσεων που είχαν στο τεστ στην πίστα του Phillip Island. Από την άλλη, ο Michel Fabrizio δεν πήρε το πράσινο φως και δεν θα συμμετάσχει στον εναρκτήριο γύρο του 2014.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Πίππος και Παπασταύρου μαζί το 2014!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Τα νέα χρώματα της Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα