• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Το 1-2 η Marc VDS
Πρωτιά για Kallio, ακολούθησαν οι Rabat-Luthi
Νέα 21/02/2014 - 16:41

O Mika Kallio πήρε την πρώτη θέση στην Jerez, με την ομάδα της ΜarcVDS να κάνει το 1-2, με την ολοκλήρωση του δεύτερου επίσημου τεστ της Moto2 για το 2014. Ο Kallio, ο οποίος ήταν στην πρώτη θέση την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Βαλένθια, επέστρεψε στην κορυφή χάρη στο 1:42.169 που πέτυχε χτες.

 

Με αυτό το χρόνο ο Φιλανδός έμεινε 64 χιλιοστά μπροστά από τον νέο του ομόσταυλο, Esteve Rabat, αλλά και πάνω από μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας (1:42.706) που είχε πετύχει το 2011 ο Stefan Bradl. "Στην προσομοίωση που έκανα, έμεινα ικανοποιημένος με την ταχύτητα και τη σταθερότητα. Ο καλύτερος και ο χειρότερος γύρος μου, είχαν διαφορά μόλις μισό δευτερόλεπτο", σχολίασε ο Kallio.

Tito Rabat
Tito Rabat

 

Ο νούμερο ένα στην Βαλένθια, Tito Rabat, προσπάθησε να επαναλάβει το κατόρθωμά του και στην Jerez. Προς στιγμή όλα έδειχναν ότι θα τα κατάφερνε και με χρόνο στο 1:42.223 πέρασε στην πρώτη θέση μπροστά από τον Luthi και αποφάσισε να σταματήσει τις δοκιμές. Λίγα λεπτά αργότερα θα έβλεπε τον ομόσταυλό του να του στερεί τη χαρά της πρώτης θέσης. "Κάναμε μικρά βήματα κάθε φορά, αλλά στη σωστή κατεύθυνση, βελτιώνοντας συνεχώς τη μοτοσυκλέτα και τους χρόνους μας", σχολίασε ο Ισπανός.

 

O Thomas Luthi ήταν βελτιωμένος την τελευταία ημέρα (όπως άλλωστε και πολλοί από τους αναβάτες της κατηγορίας), με τον Ελβετό να μένει μόλις 85 χιλιοστά πίσω από τον Kallio, στην τρίτη θέση. Ο Takaaki Nakagami ήταν τέταρτος, συνεχίζοντας την παρουσία του κοντά στις πρώτες θέσεις, με τον De Angelis να ακολουθεί 0,382 πιο πίσω, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.

Tom Luthi
Tom Luthi

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese, έχασε μια θέση στην πεντάδα για μόλις τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου, με τον Πρωταθλητή στην κατηγορία Supersport στα SBK - Sam Lowes - να ακολουθεί ένα χιλιοστό πίσω από τον Γερμανό! Ο Lowes, rookie στην κατηγορία, ήταν και η μοναδική Speed Up στη δεκάδα, που κυριαρχείται από Kalex και Suter. Οι πρώτοι δώδεκα αναβάτες είχαν διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον Kallio, ενώ οι πρώτοι 14 κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους την τρίτη ημέρα του τεστ.

Takaaki Nakagami
Takaaki Nakagami

 

Προβληματισμός στο στρατόπεδο της Mapfre Aspar, με τους Nico Terol και Jordi Torres να ολοκληρώνουν το τεστ μόλις στην 17η και 23η θέση αντίστοιχα. Ειδικά ο Torres ήταν σε πιο δύσκολη μοίρα, καθώς πόναγε αρκετά όταν ξεκίνησε προσομοίωση αγώνα, μετά την πτώση του την Τετάρτη, εξαιτίας προβλήματος σε έναν αισθητήρα. Ο Maverick Vinales ήταν από τους λίγους που δεν κατάφεραν να ρίξουν τους χρόνους τους, έχοντας μια σφοδρή πτώση που κατέστρεψε τη μοτοσυκλέτα του, αγνοώντας την κόκκινη σημαία που κυμάτιζε στην πίστα για πάνω από ένα λεπτό.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Alex de Angelis
Alex de Angelis
Sandro  Cortese
Sandro Cortese

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Φοβερός ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Πίππος και Παπασταύρου μαζί το 2014!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα