• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Οικογενειακές υποθέσεις!
Τα αδέρφια που έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία!
Νέα 15/03/2014 - 18:55

Ο Aleix και ο Pol Espargaro θα αγωνίζονται στο MotoGP το 2014, αλλά δεν είναι τα μόνα αδέλφια που έχουν διαγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

- Την τελευταία φορά που δυο αδέλφια πήραν θέση στη γραμμή εκκίνησης ενός αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, ήταν το 2010 στη Laguna Seca! Τότε, ο Roger Lee Hayden αντικατέστησε τον De Puniet στην LCR Honda και βρέθηκε αντίπαλος με τον Nicky Hayden της εργοστασιακής Ducati. Ο πρώτος τερμάτισε 11ος, ενώ ο Nicky ήταν πέμπτος.

 

- Το 2004 ήταν η τελευταία φορά που δυο αδέλφια ήταν δηλωμένα ως κανονικές συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τότε, ο Kenny Roberts ήταν στην Suzuki και ο Kurtis Roberts στην Proton KR.

 

- Πιο παλιά, το 1989, είχαμε στη μεγάλη κατηγορία ως κανονικές συμμετοχές τους Dominique και Christian Sarron, το 1994-95 είχαμε τους Bernard και Marc Garcia, το 1999 τους Nobuatsu και Haruchika Aoki και το 1997 τους Nobuatsu και Takuma Aoki.

 

- Την τελευταία φορά που είδαμε δυο αδέρφια στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας, ήταν το 1997 στο GP της Imola, όταν ο Nobuatsu Aoki τερμάτισε δεύτερος και ο Takuma Aoki ήρθε τρίτος!

 

- Την προηγούμενη που δυο αδέρφια βρέθηκαν πάνω στο βάθρο, ήταν το μακρινό 1962, όταν στο GP της Αργεντινής ο Juan Salatino ήταν δεύτερος και ο αδερφός του Eduardo τερμάτισε τρίτος!

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Σέρρες τώρα"

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ψυχογιός στο Isle of Man Manx Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα