• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πονούσε ο Marquez
Προβλήματα πρόσφυσης για Pedrosa
Νέα 20/03/2014 - 14:14

Ο Marc Marquez αντιμετώπισε μάλλον απρόσμενο πρόβλημα στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του 2014, με το τραυματισμένο του πόδι να τον πονάει περισσότερο απ' ότι περίμενε.

 

Ο 21χρονος, ενάμιση μήνα εκτός δράσης εξαιτίας του τραυματισμού του, ολοκλήρωσε 15 γύρους σήμερα το βράδυ στο Κατάρ - χωρίς παυσίπονα - και πήρε την 11η θέση με χρόνο 1:56.682δ.

 

"Είμαι αρκετά χαρούμενος με το πως εξελίχθηκαν τα πρώτα ελεύθερα, μιας και δεν έχω ανέβει στη μοτοσυκλέτα για αρκετό διάστημα. Δεν περίμενα να με πονά τόσο το πόδι μου, ειδικά στις δεξιές στροφές, αλλά προς το τέλος ήμουν καλύτερα και πιστεύω ότι αύριο θα βελτιωθώ", εξήγησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Θα συνεχίσουμε την ίδια στρατηγική που ακολουθούσαμε και σήμερα. Όσον αφορά στους χρόνους, δεν είμαστε μακριά από τους Jorge, Valentino και Dani. Είναι φυσιολογικό οι αναβάτες που ήταν πριν μερικές ημέρες εδώ, να είναι γρήγοροι από την αρχή", πρόσθεσε.

 

Ο Dani Pedrosa ήταν ο ταχύτερος των εργοστασιακών αναβατών, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την πρόσφυση κι έμεινε στην έκτη θέση. Ο Ισπανός του HRC έκανε 16 γύρους πάνω στην RC213V, με καλύτερο χρόνο στο 1:56.332δ.

 

"Είχαμε μερικά προβλήματα σήμερα με την πρόσφυση", εξήγησε ο Pedrosa. "Δεν υπάρχει αρκετή πρόσφυση στην πίστα, κάτι που είχαν τονίσει και τα παιδιά που είχαν βρεθεί εδώ για δοκιμές πριν μερικές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από τη μοτοσυκλέτα μας σε αυτές τις συνθήκες".

 

"Θα δούμε αν αύριο η πίστα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σήμερα δεν είχαμε σχεδόν καθόλου πρόσφυση. Ελπίζουμε να βελτιωνόμαστε όσο περνάνε οι ημέρες", πρόσθεσε. Ο χρόνος του Pedrosa ήταν 1,131δ πίσω από την OPEN μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ Moto3 ΕΔ2: Ο Fenati τον καλύτερο χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα