• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Δεν απογοητεύεται παρά τη δέκατη θέση ο Ιταλός
Νέα 22/03/2014 - 23:45

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι στον αυριανό αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν και προειδοποιεί τους θεατές να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο! Ο Ιταλός δεν τα πήγε πολύ καλά σήμερα - από πλευράς θέσης - κι έμεινε δέκατος με διαφορά σχεδόν έξι δέκατα από τον Marquez.

 

Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός σούπερ-σταρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP θεωρεί ότι - με εξαίρεση τον Marquez - η διαφορά των υπόλοιπων δέκα δεν είναι μεγάλη.

 

"Αύριο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, διότι τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ο ρυθμός όλων, πλην του Marquez, είναι πολύ κοντινός", εξήγησε ο Vale. Dani και ο Jorge δεν είναι πολύ μακριά κι έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα και - νομίζω - για πολύ γρήγορους πρώτους γύρους".

 

"Δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, διότι είμαι στη δέκατη θέση, αλλά είμαι μόνο μισό δευτερόλεπτο από την pole και ο χρόνος που έκανα δεν ήταν τόσο άσχημος. Έχω βελτιωθεί αρκετά. Δουλέψαμε πολύ με τη μοτοσυκλέτα και το 1:55.0 δεν είναι άσχημο. Είμαι εφτά δέκατα πιο γρήγορος απ' ότι πέρυσι κι αυτό είναι θετικό".

 

"Το πρόβλημα είναι ότι όλοι είμαστε πολύ κοντά. Είμαστε δώδεκα αναβάτες με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο", πρόσθεσε. Να σημειώσουμε ότι η διαφορά των δώδεκα πρώτων είναι στα 0,645δ.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Δελτίο Τύπου του Notis#55

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτος με την pole o Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα