• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Δεν πανικοβαλλόμαστε
Θα κάνουμε κι άλλο υπομονή με την RCV1000R
Νέα 28/03/2014 - 09:32

Η Honda - όπως όλα δείχνουν - δεν θα βιαστεί να φέρει καινούργιες αναβαθμίσεις για τη νέα της μοτοσυκλέτα, την RCV1000R, που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ως OPEN συμμετοχή. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες, παρά τις εκκλήσεις για περισσότερη δύναμη, κυρίως από τον Nicky Hayden αλλά και από τον Scott Redding.

 

Είναι γνωστό βέβαια, ότι η OPEN Honda δεν διαθέτει πνευματικές βαλβίδες, ούτε seamless κιβώτιο, σε αντίθεση με τις RC213V που οδηγούν οι Marc Marquez και Dani Pedrosa. Το μεγαλύτερο "αγκάθι" ωστόσο, είναι η έλλειψη ιπποδύναμης που αποτελεί και το βασικότερο παράπονο από τις ομάδες του Aspar και του Gresini.

 

Στα πρώτα τεστ σε Μαλαισία και Κατάρ, αλλά και στον πρώτο αγώνα στην πίστα Losail, η αδύναμη RCV1000R έχανε περίπου 18χλμ/ώρα και παρά την οφθαλμοφανή υστέρηση, το HRC δεν δείχνει να πανικοβάλλεται και να προβαίνει σε βεβιασμένες ενέργειες. Με τους πρώτους τρεις αγώνες να είναι εκτός Ευρώπης, νέα εξαρτήματα αναμένονται πιθανότατα στον πρώτο ευρωπαϊκό γύρο της Jerez.

 

"Πρέπει όμως να περιμένουμε λίγο ακόμα και να δούμε τι θα γίνει", σχολίασε ο Livio Suppo, ο Αγωνιστικός Διευθυντής του HRC στο MCN. "Έχουμε περισσότερες από το αναμενόμενο δυσκολίες με το software της Magneti Marelli στη νέα μας μοτοσυκλέτα, αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να πανικοβαλλόμαστε".

 

"Θα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας εκεί, αλλά είναι νωρίς για να μας πιάσει πανικός και να πούμε ότι κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα εσπευσμένως. Άλλωστε, δεν νομίζω να περίμενε κανείς να πάρει μια μοτοσυκλέτα που θα κέρδιζε αγώνες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα βρήκαν Schwantz και COTA

« Προηγούμενο άρθρο

Στον Οιωνό πέρασαν καλά την Κυριακή!

Χορηγοί