• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίπολη: Ο Πίππος οδηγεί την Panigale
Στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Kosmocar-EKO Ducati
Νέα 06/04/2014 - 13:09

Στην πίστα της Τρίπολης, στη διάρκεια εκδήλωσης Track Day που διοργάνωσε το ΤΕΑΜ65, έγινε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Η ομάδα συμμετείχε με τους δύο οδηγούς της, τον Πρωταθλητή Ελλάδας τα δύο τελευταία χρόνια Λευτέρη Πίππο και τον Γιώργο Παπασταύρου που πέρυσι εκπροσώπησε την ομάδα. Νέο στοιχείο για φέτος είναι η συνεργασία με τον πολυ-Πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Μπούστα και την ομάδα του, που έχει αναλάβει την προετοιμασία οδηγών και μοτοσυκλετών, με τη συνδρομή πάντα του Διευθυντή Σέρβις της
Ducati Μάκη Παπαδόπουλου.


Το κλίμα στην τέντα της ομάδας ήταν ιδιαίτερα καλό και με άψογο επαγγελματικό τρόπο όλα δούλεψαν σωστά για να βγει στη διάρκεια της ημέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα δοκιμών. Στις δύο μοτοσυκλέτες ακολουθήθηκε διαφορετική προσέγγιση ρυθμίσεων και κάθε οδηγός δοκίμασε κάποια πράγματα, ώστε η ομάδα να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις.


Μετά από κάθε 20λεπτη διαδικασία γινόταν η απαραίτητη ανάλυση και οι στο τέλος της ημέρας με φρέσκα ελαστικά της
Dunlop οι δύο οδηγοί έκαναν και την “επίθεσή” τους στους χρόνους. Και οι δύο σταμάτησαν το χρονόμετρο στο 57.3'' (#1) & 57.5'' (#64). Ακόμη και μια μικρή πτώση του Λευτέρη Πίππου στο φρενάρισμα της πρώτης στροφής της πίστας, κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά της δοκιμής, δεν κατάφερε να χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο της ομάδας.

 

Λευτέρης Πίππος #1
“Οι δοκιμές μας πήγαν πολύ καλά, αν εξαιρέσει κανείς την πτώση μου στο τέλος της ημέρας. Συνήθισα την
Panigale 1199 και η μοτοσυκλέτα κάθε μέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο. Οι χρόνοι μας είναι καλοί και βάλαμε τις βάσεις της ρύθμισης που θα χρησιμοποιήσουμε στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, που μάλλον θα γίνει εδώ. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος που όπως φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με όλους τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς πολύ κοντά”.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Σε τρομερή κατάσταση ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Γρήγορος ο A.Lowes στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα