• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo έτοιμος να ανακάμψει!
Zeelenberg: Θα αντεπιτεθούμε!
Νέα 22/04/2014 - 07:51

Ο Wilco Zeelenberg πιστεύει ακράδαντα ότι ο Jorge Lorenzo θα επιστρέψει δριμύτερος από το εφιαλτικό ξεκίνημα που έχει κάνει στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

 

Πέρυσι, ο Lorenzo κέρδισε οχτώ αγώνες - τους περισσότερους από κάθε άλλον - και πάλι όμως έχασε τον Τίτλο από τον Marc Marquez για μόλις τέσσερεις βαθμούς. Φέτος, είναι ήδη 44 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο και μόλις 16ος στη βαθμολογία!

 

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha είχε μια πτώση πριν καν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στον αγώνα του Κατάρ, ενώ στο Τέξας τερμάτισε στην 11η θέση μιας και το λάθος του στην εκκίνηση τον έκανε να δεχτεί ποινή ride through από την pit lane.

 

"Η πρόκληση του να ανακάμψουμε απ' ότι έχει συμβεί είναι τεράστια", δήλωσε ο Zeelenberg. "Είναι ακόμα νωρίς, αλλά ο Marc έχει κερδίσει ήδη δυο αγώνες στη σειρά και είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έτσι πρέπει να του αναγνωρίσουμε ό,τι έχει καταφέρει. Εμείς όμως πρέπει να αντεπιτεθούμε! Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν παραδίνουμε τα όπλα".

 

"Πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά η πρώτη μας πρόκληση είναι να προσπαθήσουμε να ανέβουμε και πάλι στο βάθρο, δίνοντας στους οπαδούς το σόου που τους αξίζει. Νικητής ή όχι, ο Jorge αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Είναι πρωτόγνωρο για τον ίδιο να ξεκινά τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο κι έχουμε ήδη χάσει πολλούς βαθμούς. Αλλά αν ένας αναβάτης είναι πνευματικά δυνατός, αυτός είναι ο Jorge!"

 

Επόμενο άρθρο »

Χάνει την Αργεντινή ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Έγινε στην Καλαμάτα η παρουσίαση των IMR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα