• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Supersport 600: Ο Συνιώρης στην pole
Καλή εμφάνιση για Μπεγνή, Παπαγεωργίου
Νέα 26/04/2014 - 16:11

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

Μόνο ένα σκέλος Κατατακτηρίων Δοκιμών έγινε στην Τρίπολη για την κατηγορία Supersport, αφού λόγω της βροχής, δεν μπήκε κανείς στις δεύτερες και έτσι κι αλλιώς δεν θα άλλαζε κάτι στα αποτελέσματα του στεγνού.

Με φόρα ο περσινός Πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης που φέτος οδηγεί μια Triumph 675 για την ομάδα του Γιώργου Πιερράκου, σημείωσε 57.606 και πήρε άνετα την πρώτη pole position της χρονιάς, με διαφορά που τον χρίζει το μεγάλο φαβορί του αυριανού αγώνα.

Δίπλα του θα ξεκινήσει ο Σωτήρης Μπεγνής με την Yamaha R6 που προετοιμάζει η ομάδα του Γιάννη Μπούστα.

Ο Άλεξ Παπαγεωργίου με ίδια μοτοσυκλέτα είναι κοντά στον Μπεγνή και φαίνεται ότι θα δώσουν τη μάχη για τις επόμενες δύο θέσεις του βάθρου!

 

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός με την Ηοnda CBR600RR που προετοιμάζει ο θείος του Γιώργος Κουτσουμπός, πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Βαγγέλη Καρακατσάνη που οδηγεί ίδια μοτοσυκλέτα. Μισό δευτερόλεπτο πίσω του ο Νίκος Περιστεράς με Yamaha R6, που σίγουρα δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί με την πολύ δουλειά που έχει ως υπεύθυνος των ελαστικών της κατηγορίας ΟΡΕΝ και πολλών άλλων αγωνιζομένων.

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος από την πλευρά του, με την Honda CBR600RR ήταν από τους πρωτεργάτες της ΛΕΜΟΤ στη συνδιοργάνωση του αγώνα και φυσικά πρέπει να είναι ευχαριστημένος με το 59.942 και την 7η θέση. Δαραμούσης, Σπερελάκης και Μανδρώνης έκλεισαν την δεκάδα.

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο! 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen: Παρθενική pole ο Baz!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez σκέφτεται τι ελαστικό θα επιλέξει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα