• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto2: Κυριάρχησε ο Rabat!
Έφτασε άνετα στη νίκη, έπεσε ο Vinales!
Νέα 29/04/2014 - 17:33

Ο Tito Rabat πήρε άνετα τη δεύτερη φετινή του νίκη στην Moto2, οδηγώντας την κούρσα από την πρώτη στροφή του αγώνα, μέχρι και τη γραμμή τερματισμού την οποία πέρασε με διαφορά δυο δευτερολέπτων από τον Xavier Simeon και 3,7δ από τον Luis Salom!

 

Ο Rabat ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του, με τον Maverick Vinales - που είχε θριαμβεύσει στον προηγούμενο αγώνα του Τέξας - να πέφτει νωρίς. Επανήλθε στην πίστα, μόνο και μόνο για να αποχωρήσει οριστικά μερικά λεπτά αργότερα.

 

Ο Xavier Simeon πήρε μια σπουδαία δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για την τρίτη θέση ήταν διαρκείας! Ο Luis Salom μονομάχησε με τον Simone Corsi, με τον πρώτο να κατορθώνει να περνάει τον Ιταλό αντίπαλό του λίγο πριν το τέλος και κάνοντας ρεκόρ πίστας - 1:44.011δ - ξέφυγε με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο, για να κατακτήσει περιχαρής το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία!

 

Ο Corsi ήταν σε τροχιά βάθρου, αλλά στο τέλος δεν είχε τις δυνάμεις να αντισταθεί στον Aegerter που τον προσπέρασε. Έτσι, ο Ιταλός πήρε την πέμπτη θέση, τρίτη συνεχόμενη (!), ενώ ο Ελβετός πήρε την τέταρτη θέση, δεύτερο συνεχόμενο καλό αποτέλεσμα μετά το βάθρο στο Τέξας.

 

Στη δεκάδα πήραν θέση και οι Alex De Angelis, Mika Kallio, Sam Lowes, Sandro Cortese και Jordi Torres. Ένα λάθος του Johann Zarco στον πρώτο γύρο, τον έριξε στην ένατη θέση από τη δεύτερη στη σχάρα εκκίνησης. Εν τέλει ολοκλήρωσε στην 18η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Θα κάνω μεγάλο αγώνα στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

ARG: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα