• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 KAT: Εμφατικός Miller!
Πήρε την τρίτη συνεχόμενη pole position!
Νέα 03/05/2014 - 15:43

Με εμφατικό τρόπο, διαλύοντας το ρεκόρ απόλυτου χρόνου, ο Jack Miller αφήνει πίσω του το απογοητευτικό προηγούμενο Σ/Κ και βάζει πλώρη για την τρίτη του φετινή νίκη!

 

Ο Αυστραλός ήταν εντυπωσιακός πάνω στην ΚΤΜ του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση έναν εξίσου εντυπωσιακό Niccolo Antonelli! Ο αναβάτης του Gresini στην Moto3 θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του αυριανού grid, για πρώτη φορά φέτος!

 

Ο Alex Rins κλείνει την πρώτη σειρά εκκίνησης, κάνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Isaac Vinales ο οποίος ανοίγει τη δεύτερη σειρά, έχοντας δίπλα του τον Alex Marquez και τον Francesco Bagnaia!

 

Ο τελευταίος άφησε πίσω του τον Romano Fenati - μια έκπληξη για την ομάδα της VR46 - μιας και ο νικητής της Αργεντινής έμεινε μόλις δέκατος και 1,2δ πίσω από την κορυφή.

 

Ο Efren Vazquez θέλει να επανέλθει στο βάθρο της Moto3 και για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί να παλέψει από την έβδομη θέση αύριο, με τους Niklas Ajo και John McPhee να είναι δίπλα του.

 

Ο Miguel Oliviera ήταν η καλύτερη Mahindra, στην 12η θέση, ενώ δύσκολο έργο θα έχει ο Θανάσης Σίσσης στο κυνήγι των πρώτων του βαθμών για τη φετινή σεζόν. Ο Ελληνοαυστραλός κατέβασε κι άλλο το χρόνο του, αλλά τα οχτώ δέκατα περίπου πίσω από τον Oliveira - τον ομόσταυλό του - σημαίνει ότι θα ξεκινήσει 25ος τον αυριανό αγώνα.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ3: Pedrosa-Lorenzo κάτω από 1:39!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez KAT: Αποθέωση στρατηγικής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα