• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσεχτικός ο Marquez!
Περιμένει δύσκολο αγώνα αύριο
Νέα 03/05/2014 - 15:39

Ο Marc Marquez γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι ο ένας γρήγορος γύρος δεν δίνει τη νίκη στους αγώνες και ο Ισπανός, πάρα την εξαίσια εμφάνισή του στις κατατακτήριες, επέμεινε ότι "... ο Jorge Lorenzo και ειδικά ο Dani Pedrosa" θα είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι αύριο.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάντως, πέρα από τον εξαιρετικό του χρόνο στις κατατακτήριες, έδειξε όλο το Σ/Κ ότι έχει πολύ δυνατό ρυθμό και οδεύει για την πρώτη του νίκη στην πίστα της Jerez!

 

"Αλλάξαμε τη στρατηγική μας την τελευταία στιγμή! Ρώτησα τον Santi (Hernandez, ο αρχιμηχανικός του) αν ήταν εφικτό να χρησιμοποιήσουμε τρία μαλακά ελαστικά και μου είπε ότι γινόταν. Ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και είμαι πολύ χαρούμενος που δούλεψε".

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την pole position, καθώς πάλεψα πολύ για να την κερδίσω και δεν την περίμενα! Δυσκολευόμαστε λίγο περισσότερο εδώ, απ' ότι σε άλλες πίστες, αλλά πέρα απ' αυτό είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Jorge και τον Dani".

 

Φυσικά ο αγώνας αύριο θα είναι πολύ διαφορετικός και ο Marquez περιμένει δυνατό ανταγωνισμό, ειδικά από τον ομόσταυλό του και περσινό νικητή στην Jerez, τον Dani Pedrosa!

 

"Αύριο θα είναι πιο δύσκολα", παραδέχτηκε. "Νομίζω ότι ο Jorge και ειδικά ο Dani έχουν καλό ρυθμό αγώνα και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολος αγώνα", πρόσθεσε, χωρίς να συμπεριλάβει στους πιθανούς αντιπάλους του τον Valentino Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2 KAT: Ο Kallio την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι καλύτερες κατατακτήριες του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα