• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ήθελα λίγο χρόνο ακόμα!
Για να περάσω τον Valentino!
Νέα 04/05/2014 - 15:27

Ο Dani Pedrosa - ο οδηγός που είχε κερδίσει πέρυσι στην ισπανική πίστα της Jerez - συμβιβάστηκε φέτος με το τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Ο Ισπανός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην τέταρτη θέση, πίσω από τους αναβάτες της Movistar Yamaha, αλλά με εφτά γύρους να απομένουν έκανε την κίνησή του και πέρασε τρίτος, πίσω από τον Valentino Rossi!

 

Πίεσε όσο μπορούσε και κατάφερε να πλησιάσει στα 98 χιλιοστά τον Ιταλό αντίπαλό του, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

 

Πάντως, με το βάθρο του στην Ισπανία, ο Dani όχι μόνο έφτασε τα 88 βάθρα στη μεγάλη κατηγορία - στην ίδια θέση με τον μεγάλο Giacomo Agostini - αλλά συνέχισε και το σερί που τον θέλει να μην χάνει βάθρο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

 

"Ο αγώνας σήμερα ήταν δύσκολος. Είχα κάποια προβλήματα με το μπροστινό από τον πρώτο γύρο και προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα", σχολίασε ο Dani.

 

"Είδα ότι ο Marc ξέφευγε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν δικός του ο αγώνας σήμερα. Έμεινα πίσω από τις Yamaha για πολλούς γύρους και στο τέλος έκανα την επίθεσή μου".

 

"Κατάφερα και πέρασα τον Lorenzo, αλλά θα χρειαζόμουν ακόμα δυο ή τρεις στροφές για να περάσω και τον Valentino. Έκανα το καλύτερο δυνατόν και πήρα την τρίτη θέση. Θα δούμε αν στο αυριανό τεστ θα μπορέσουμε να είμαστε πιο κοντά στον Marc".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χειρότερα απ' ότι περιμέναμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ευθύμης Μπούστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα