• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Öhlins στο Isle of Man για νέες επιτυχίες!
Oι κορυφαίοι αναβάτες επέλεξαν Öhlins
Νέα Αγοράς 04/06/2014 - 16:32

Δελτίο Τύπου

 

Για άλλη μια φορά, οι κορυφαίοι αναβάτες επέλεξαν Öhlins για τη μεγάλη διοργάνωση στο Isle of Man. Το δίδυμο Guy Martin και William Dunlop της Tyco Suzuki, τα αστέρια της Milwaukee Yamaha Ian Hutchinson και Josh Brookes και ο εκπληκτικός Michael Dunlop, φέτος με BMW. Ο Michael θα χρησιμοποιήσει το νέο 2014 TTX GP.

 

Σε πίστα 60 χιλιομέτρων και με μέση ταχύτητα πάνω από 210 χλμ/ώρα, το Isle of Man TT είναι μια αληθινή δοκιμασία για τον αναβάτη, τη μοτοσυκλέτα και τον εξοπλισμό.

 

Κάθε γύρος διαρκεί πάνω από 17 λεπτά και ο χρόνος για ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ελάχιστος. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Öhlins, με τις συνεχείς επιτυχίες των προηγούμενων ετών είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βέλτιστες βασικές ρυθμίσεις που διασφαλίζουν ότι ο αναβάτης έχει την καλύτερη δυνατή αίσθηση της μοτοσυκλέτας του σε γρήγορες ή αργές ταχύτητες, παρατεταμένες στροφές και ανωμαλίες του οδοστρώματος.

 

Η διαδρομή επιφυλάσσει αναπηδήσεις, άλματα ή διαφορετικές κλίσεις και οι μοτοσυκλέτες υποφέρουν από ακραίες πιέσεις στον κινητήρα, το σκελετό και ιδιαίτερα τις αναρτήσεις.

 

Καθώς το Isle of Man TT θεωρείται το πιο απαιτητικό τεστ αντοχής και ρύθμισης, λειτουργεί ως το “Τέλειο Εργαστήριο Δοκιμών” για τις αναρτήσεις Öhlins.

 

Για Supersport and Superbike επιλέξτε τις αναρτήσεις TTX GP

 

Πληροφορίες:
eXTra products
Τηλ : 210 9213286-7, Fax: 210 9243160
e-mail :
sales@extraproducts.gr, www.extraproducts.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Peugeot Metropolis 400i

« Προηγούμενο άρθρο

Διάκριση του νέου Kawasaki Z1000

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα