• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motoplex: Το νέο concept store της Piaggio!
Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό!
Νέα Αγοράς 24/06/2014 - 11:57

Δελτίο Τύπου

 

TO MOTOPLEX, ΤΟ ΝΕΟ CONCEPT STORE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ PIAGGIO, ANOIΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΟΛΗ MANTOBA ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ MARCO MELANDRI ΚΑΙ SYLVAIN GUINTOLI.

 

ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ VESPA, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ MANTOBA ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ VESPA WORLD DAYS 2014, ΕΙΧΑΝ THN ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ TO MOTOPLEX ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ APRILIA.

 

Μάντοβα, 16 Ιούνιου 2014 - Η φετινή φιέστα για τις Vespa World Days, που πραγματοποιήθηκε από τις 12-15 Ιουνίου, στην ιταλική πόλη της Μάντοβα, ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει έως τώρα, καθώς συμμετείχαν 310 Vespa Clubs από 32 χώρες, ενώ υπολογίζεται ότι πήραν μέρος περισσότεροι από 10.000 Vespisti! Όσοι τυχεροί παρευρέθησαν, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 4 ημέρες γεμάτες δρώμενα, αφιερωμένες φυσικά στο πιο δημοφιλές σκούτερ στον κόσμο, τη Vespa!

 

Το σήμα για την έναρξη της γιορτής του Motoplex δόθηκε από τους πιλότους της Aprilia Racing Team, Marco Melandri και Sylvain Guintoli, οι οποίοι μοιράστηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους χιλιάδες Vespisti που παραβρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια του νέου concept store του Ομίλου.

 

Το MotoPlex αποτελεί ένα φόρο τιμής στις πιο σημαντικές μάρκες του Ομίλου - Aprilia, Piaggio, Vespa & Moto Guzzi, καθώς και στα εκατομμύρια των αναβατών και ιδιοκτητών τους ανά τον κόσμο. Το MotoPlex, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σημείο πώλησης ή εκθεσιακό χώρο, καθώς αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πόλο έλξης για τους λάτρεις των 2 τροχών: 1.300 τετραγωνικά μέτρα με 46 εκθεσιακά οχήματα, δύο πραγματικά lounges, όπου μπορεί κανείς να καθίσει και να θαυμάσει βίντεο σε μεγάλες οθόνες, μπαρ, και δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης διοργανώσεων μέσω web streaming, στα δύο μεγάλα video wall 138 ιντσών.

 

Το MotoPlex άνοιξε τις πόρτες του στις 13 Ιουνίου, απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των 2 τροχών και ουσιαστικά αποτελεί μία προεπισκόπηση για το πώς θα μοιάζουν τα σημεία πώλησης του Ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην Ευρώπη, όπου ο Όμιλος έχει ηγετική θέση, αλλά και στις ΗΠΑ (όπου η Vespa είναι το πιο δημοφιλές σκούτερ) και σε απομακρυσμένες αγορές όπως το Βιετνάμ, η Ινδία, και η Νοτιοανατολική Ασία, όπου η βιομηχανική και εμπορική παρουσία του Ομίλου αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, καθώς καθιερώνεται ως αυθεντικό έμβλημα της ιταλικής προέλευσης.

 

Επόμενο άρθρο »

Peugeot Speedfight 3 125!

« Προηγούμενο άρθρο

EC CAMI 250

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα