• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ από 5 Ιουνίου το 14o τεύχος του motoGP World
Διαβάστε στο νέο τεύχος...
MOTOGP WORLD 04/06/2009 - 14:28
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΟΤΟGP WORLD TEYXOΣ 14

ΑΓΩΝΕΣ

QATAR - 12/4
Casey, Vale… καιοι λοιποί!

MOTEGI - 26/4
Lorenzo... πειρατής στο Motegi

JEREZ - 3/5
Ανατρεπτικός Rossi

LE MANS - 17/5
«Πεφωτισμένος»

MUGELLO - 31/5
Το κάστρο έπεσε...

ΘΕΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ JORGE LORENZO - Angels & Demons
Ο Ισπανός που πέρυσι αναδείχθηκε ο καλύτερος νεοεμφανισθείς αναβάτης του Παγκοσμίου MotoGP, «Rookie of the Year» δείχνει φέτος ωριμότερος όχι μόνον σαν αναβάτης, αλλά και σαν άνθρωπος. Mιλάει με τον Δημήτρη Διατσίδη λίγο πριν τον αγώνα στο Le Mans, για τους δικούς του «Αγγέλους και Δαίμονες», ενώ αναφέρεται και στους «300 του Λεωνίδα» της πρόσφατης ταινίας.

APRILIA RSV4 FACTORY - H κόψη του ξυραφιού
Είτε πρόκειται για το μουσκεμένο Misano, είτε για την καυτή άσφαλτο των Σερρών, οι ισορροπίες στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας είναι λεπτές. Και στις δυο περιπτώσεις η νέα RSV4 Factory της Aprilia αποδεικνύει έναν απολύτως ισορροπημένο superbike χαρακτήρα που διψάει για αγωνιστική δράση, επιδεικνύει εξαιρετικές ικανότητες υπό απίστευτες κλίσεις και διεκδικεί το ρεκόρ πίστας… χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον αναβάτη της!

GRESINI RACING - Εργοστασιακή ή δορυφορική;
Από το 1997 μέχρι σήμερα η ημι-εργοστασιακή, δορυφορική ομάδα του Fausto Gresini εμφανίζεται σαν η ισχυρότερη παρουσία ανάμεσα στις ιδιωτικές ομάδες του paddock των MotoGP. Φέτος όμως η ομάδα είναι εξοπλισμένη με μία εργοστασιακή και μία δορυφορική μοτοσυκλέτα. Γιατί άραγε;

ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ MOTOGP - Κορυφαία "επι κεφαλής"
Παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τα φετινά κράνη των Stoner, Lorenzo, Μelandri και Elias και πληροφορίες από τα επιτελεία της Nolan και της Shoei.

FAST & SAFE RIDING EXPERIENCE - Το πείραμα που πέτυχε...
… κι εμείς σε ρόλο επιστήμονα, παρακολουθούμε την εξέλιξη μιας πρωτότυπης εκδήλωσης που διασκέδασε, ευχαρίστησε, έμαθε και χόρτασε χιλιόμετρα φίλους μοτοσυκλετιστές μέσα σε πίστα με χαλαρή διάθεση και 100 περίπου χαρούμενα πρόσωπα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUPERBIKE - Ντουκατοκατάσταση...
Τα στατιστικά στοιχεία λένε πως σε 12 σκέλη, ο Haga (6 φορές) και ο Spies (5 φορές) έχουν μοιραστεί όλες – παρά μία - τις νίκες στο Παγκόσμιο Superbike, αριθμοί που δείχνουν πως στη μέχρι στιγμής βαθμολογία ευνοείται ο πρώτος… λόγω του ότι ο Αμερικάνος αστέρας δυστυχώς έχει την τάση να συναντά συχνά στο δρόμο του τη «θεά Ατυχία»...

BMW S 1000RR - Ιδού η RR-όδος…
«Δεν είναι τυχαία η επιλογή της παρουσίασης αυτής της μοτοσυκλέτας σε αυτήν την πίστα. Είναι μια ιστορική μέρα για την BMW που μετά από 4 χρόνια εξέλιξης παρουσιάζει την πρώτη Supersport της εταιρίας με κινητήρα 4κυλινδρο εν σειρά. Με τους αγώνες θα διευρύνουμε την εικόνα της BMW», είπε ο Δρ. Hendrik von Kuenheim, Γενικός Διευθυντής της BMW Motorrad μπροστά σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και μάλιστα στα Γερμανικά, ενώ συμπλήρωσε πως: «Η μοτοσυκλέτα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο του Βερολίνου», δήλωσε με έμφαση. «Με τα υψηλότερα στάνταρτ ασφαλείας, με στόχο να συνδυάσει τη σπορ οδήγηση με τα αντίστοιχα οδηγικά χαρακτηριστικά».

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

PIT LANE
H Iστορία των MotoGP στην Ελληνική Τηλεόραση

ΜΟΜΕNTS

PADDOCK PASS

Τα τελευταία νέα του paddock

TECH TALK
Νίκη Carbon

ΤΟΥ OXLEY Ο ΛΟΓΟΣ
Nicky Hayden

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Aprilia-νή έκπληξη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Start your engines! (if you dare)

GADGETS

PADDOCK GIRL
Patrizia Ruiz

ΜΟΤΟΡΑΔΑ
Νέα από την Κύπρο

MOTOGRANDPRIX CLUB
Λεπτομέρειες και αίτηση μέλους του ΜotoGrandPrix Club

ANABATEΣ

COPYCAT
Η «μη σούζα»

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΤΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2009

LAST REVIEW
Θα είναι ένα μακρύ πρωτάθλημα...

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: o Lorenzo ενθουσιασμένος με το motoGP world!

« Προηγούμενο άρθρο

JEREMY BURGESS - No1, επί δώδεκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα